Πάνος Μουζουράκης: Η επική φάρσα που έκανε στη μητέρα του
2 years, 11 months ago
6

Ο Πάνος Μουζουράκης, είναι γνωστός για το χιούμορ του και αυτή τη φορά στοχοποίησε τη μητέρα του, στην οποία έκανε φάρσα. Ο τραγουδιστής που το τελευταίο διάστημα μένει στο Λος Άντζελες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, θέλησε να πάρει τηλέφωνο την μαμά του και να την “πειράξει” με αφορμή το Πάσχα.

Προσποιήθηκε βάζοντας στην τηλεόραση μία θεία λειτουργία να την πείσει πως πήγε παράνομα στην εκκλησία.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στο instagram το εν λόγω απόσπασμα. «Όταν πέρσι τέτοιο καιρό θέλαμε να διακωμωδήσουμε την κατάσταση για να τελειώνει αυτό το αστείο, είπα να κάνω μια φάρσα στην μανούλα μου ότι πήγα παράνομα εκκλησία. Η φάρσα τελικά δεν έπιασε και το αστείο συνεχίζεται και φέτος (άλλη μια ευκαιρία). Και έτσι εγώ ο μικρός ο αμνός του Θεού, αναρωτιέμαι μήπως είμαι τελικά απλά άλλο ένα πρόβατο στη φωλιά του λύκου. Καλή Αγία Μεγάλη Εβδομάδα εύχομαι σε όλους σας. Ο Θεός μαζί σας. Αγαπάτε Αλλήλους», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Η μητέρα του είχε μιλήσει στην κάμερα του “Ενώπιος Ενωπίω” για τον γιο της. Μάλιστα περιέγραψε ότι ο Πάνος όταν ήταν μικρός και δεν του γινόταν το χατήρι, τότε λιποθυμούσε από τα νεύρα του. Η κ. Ελένη είχε συμβουλευτεί και γιατρό με αποτέλεσμα μία ημέρα όταν έκανε το ίδιο να του δώσει ένα χαστούκι για να τον συνεφέρει. “«Κάποιες φορές σαν να λιποθυμούσε και με λαχταρούσε αυτό το πράγμα εμένα και κάποια στιγμή ρώτησα και τον γιατρό και μου είπε κοίταξε μήπως το κάνει από νεύρο. Αν έχει ένα παιχνίδι και του το πάρει ο άλλος, μήπως κάνει πάλι το ίδιο. Το δοκίμασα μια μέρα που είχε μια φυσαρμόνικα που του το πήρε ο αδερφός του ο μεγάλος και αμέσως λιποθύμησε. Λέω έτσι είσαι; Του έδωσα ένα χαστουκάκι, συνήλθε κι ήταν όλα καλά”. “Του λέω συνέχεια να μην καβαλήσει το καλάμι” συμπλήρωσε η κ. Ελένη.