Παραδίνεται ο 39χρονος ύποπτος για το τσιμέντωμα της Μόνικα
1 month, 8 days ago
6

Ο Ρουμάνος αρνείται κάθε κατηγορία και λέει ότι έμαθε για το γεγονός από τη Νικολούλη

Θέμα χρόνου είναι η παράδοση του βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της 42χρονης Μόνικα Γκιους, το πτώμα της οποίας βρέθηκε τσιμεντωμένο στην αυλή του σπιτιού της στην Κυπαρισσία!

  • Από την Εύα Παπαδάτου

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην «Espresso» ο συνήγορος υπεράσπισης του 39χρονου Ρουμάνου, Βασίλης Νουλέζας, ο εντολέας του αναμένεται να παραδοθεί τις αμέσως επόμενες ώρες στις ολλανδικές Αρχές, μετά την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψής του με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

maxresdefault 41

Ο 39χρονος ξεκαθάρισε, μέσω του δικηγόρου του, ότι δεν κρύβεται και υποστηρίζει ότι είχε σοβαρό οικογενειακό λόγο που έφυγε από την Ελλάδα, αρχικά για την πατρίδα του. «Δεν κρύβομαι. Εφυγα στη Ρουμανία λόγω της σοβαρής ασθένειας της μητέρας μου. Θα παραδοθώ την Παρασκευή αυτή στις ολλανδικές Αρχές, ώστε να εκδοθώ άμεσα στην Ελλάδα και να απολογηθώ για την κατηγορία, που άδικα μου αποδίδεται. Θα απαντήσω για όλα στη Δικαιοσύνη, θα αποδείξω την αθωότητά μου, ότι δεν είμαι ο δράστης του φρικτού αυτού εγκλήματος. Δεν θα έφτανα ποτέ στο σημείο να σκοτώσω» ανέφερε ο καταζητούμενος Ρουμάνος, τονίζοντας ότι έμαθε για την εξαφάνιση και τον θάνατο της πρώην συντρόφου του από τη δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη«Δεν μπορώ ακόμη να το συνειδητοποιήσω, λυπήθηκα πολύ, είμαι συγκλονισμένος για το συμβάν» είπε.

dsfds

Εξάλλου, όλα τα στοιχεία έδειχναν εδώ και μέρες ότι ο 39χρονος βρισκόταν στην Ολλανδία, και όχι στη Ρουμανία, με τις ελληνικές Αρχές να ενημερώνουν άμεσα τις ολλανδικές για να τον εντοπίσουν, να τον συλλάβουν και να αρχίσει η διαδικασία για την έκδοσή του στη χώρα μας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος εξαφανίστηκε σχεδόν ταυτόχρονα με τη Μόνικα Γκιους τον περασμένο Φεβρουάριο, λέγοντας σε έναν φίλο του ότι θα επιστρέψει στην πατρίδα του γιατί βρήκε καλύτερη δουλειά, ενώ είχε ισχυριστεί ότι η 42χρονη νοσηλευόταν στην Καλαμάτα έπειτα από τροχαίο. Το τσιμεντωμένο πτώμα αποκαλύφτηκε μετά την επίσκεψη του ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου έμενε το ζευγάρι των Ρουμάνων, στην Ανω Πόλη.