«Πάρε 150.000 ευρώ και λιώσ’ της τη μούρη»: Το συμβόλαιο εξόντωσης ενάντια στην Ιωάννα Παλιοσπύρου
20 days ago
6

Επίθεση με βιτριόλι: Σοκαριστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση με θύμα την Ιωάννα Παλιοσπύρου από την Έφη Κακαράντζουλα, τον Μάιο του 2020, καθώς στο φως της δημοσιότητας έχουν βγει νέες πληροφορίες για το ποιοι κρύβονται από πίσω.

 

Ειδικότερα, την περασμένη Παρασκευή, κυκλοφόρησε ένα εξώφυλλο, το οποίο προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις, λόγω των όσων αναφέρονται για την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, τα οποία είναι σοκαριστικά.

Ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση με βιτριόλι;

Πρόκειται για το εξώφυλλο της εφημερίδας «Μακελειό», η οποία υποστηρίζει πως έχει εξασφαλίσει μαρτυρία κρατούμενου των φυλακών που αναμένεται να φέρει τα πάνω – κάτω στη δίκη της Έφης Κακαράντζουλα, η οποία ομολόγησε πως «για προσωπικούς λόγους» επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

 

«Πάρε 150.000 ευρώ και λιώσε τη μούρη της, μου ξελόγιασε τον γιο», φέρεται να υποστηρίζει ο κρατούμενος πως του είπε η σύζυγος διάσημου βιομηχάνου, της οποίας ο γιος «έπαιζε» τόσο με την 36χρονη βιτριολίστρια -που σύμφωνα με την εφημερίδα, ανέλαβε τελικά την επίθεση- όσο και με το θύμα της επίθεσης.

Επίθεση με βιτριόλι σοκαριστικές εξελίξεις

 

Πηγή: youweekly.gr