Πασχάλης Τσαρούχας – Βιτριολικό σχόλιο για τους ηθοποιούς που υποστηρίζουν τους κακοποιητές συναδέλφους τους
2 years, 7 months ago
6

Τις τελευταίες μέρες συζητείται έντονα το ζήτημα της απόσυρσης των τηλεοπτικών παραγωγών στις οποίες συμμετέχει ο Πέτρος Φιλιππίδης, λόγω του ότι η ιδιότητά του ως κακοποιητή επιδρά πάνω σε αυτή του ηθοποιού.

Για πολλές και πολλούς, δεν είναι λογικό να βρίσκεται στην φυλακή με αυτές τις κατηγορίες ο Φιλιππίδης και να προβάλλονται, παράλληλα, δουλειές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ή συμμετάσχει.

Για άλλους, είναι πιο εύκολο να διαχωρίσουν την ιδιότητα του ηθοποιού από εκείνη του ανθρώπου. Αναφερόμενος προφανώς στο επίμαχο θέμα, ίσως με αφορμή τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Πασχάλης Τσαρούχας έκανε μια επική ανάρτηση στο Facebook.

Όπως ήταν φυσικό, προσέλκυσε εκατοντάδες like και δεκάδες σχόλια.

Έγραψε ο γνωστός ηθοποιός συγκεκριμένα:

«Μια σκέψη:

Αντί τα κανάλια να «κόβουν» τις επαναλήψεις εκπομπών με πρωταγωνιστές κατηγορούμενους για βιασμούς – κακοποιησεις (αδικωντας έτσι κ συναδέλφους που πραγματικά δεν είχαν ιδέα), δεν θα ήταν προτιμότερο να εξαιρουν από τις νέες παραγωγές τους πρωταγωνιστες που υποστηρίζουν δημοσίως τους κατηγορούμενους βιαστές – κακοποιητές;

Πιο τίμιο μου φαίνεται.»

Δείτε την ανάρτησή του και τα σχόλια δικά σας:

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πασχάλης Τσαρούχας πρωταγωνιστεί στο δημοφιλές σήριαλ του Mega «Η Γη της Ελιάς» ενσαρκώνοντας έναν Μανιάτη πατέρα και σύζυγο, τον δυναμικό Στάθη.

 

in.gr