Πατέρας Καρολάιν: «Η μικρή Λυδία αρνείται πεισματικά να κοιμηθεί μόνη της»
2 years, 6 months ago
6

«Είναι τώρα πρόθεσή μας να βαφτίσουμε τη Λυδία στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία»

Στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail μίλησε ο πατέρας της Καρολάιν, κάνοντας λόγο για την μικρή Λυδία, που από την ημέρα που αποκαλύφθηκε η φρικτή δολοφονία, στην μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, με δράστη τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μένει μόνιμα με τους παππούδες της, στην Αλόννησο.

Συγκεκριμένα, ο 78χρονος άνδρας αποκάλυψε ότι πλέον με τη σύζυγό του έχουν την πλήρη επιμέλεια της εγγονής του, ενώ οι γονείς του πιλότου δικαιούνται να επισκέπτονται το κοριτσάκι πέντε φορές τον μήνα.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς περιέγραψε την καθημερινότητα με την εγγονή του, που λίγο πριν κλείσει τον πρώτο χρόνο της ζωής της, είδε μπροστά στα μάτια της τον πατέρα της να σκοτώνει με τα ίδια του τα χέρια τη μητέρα της«Η Λυδία είναι καλά, και όπως και η μητέρα της, γίνεται πιο όμορφη μέρα με τη μέρα. Περπατάει τώρα με αυτοπεποίθηση, τρώει με ενθουσιασμό και γοητεύει όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί της. Δυστυχώς, αν και έχει μια ωραία νέα κούνια με το τελευταίο στρώμα υψηλής τεχνολογίας, αρνείται πεισματικά να κοιμηθεί μόνη της» είπε. Σύμφωνα με τον ίδιο, το μωρό κοιμάται με τη μητέρα της Καρολάιν, στο παιδικό κρεβάτι της, που πλαισιώνεται από αφίσες του αγαπημένου της συγκροτήματος, One Direction.

«Είναι τώρα πρόθεσή μας να βαφτίσουμε τη Λυδία στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία»

Ο κ. Κράουτς εξήγησε πως όπως και η Καρολάιν, έτσι και η μικρή Λυδία αναμένεται να βαφτιστεί στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία και συγκεκριμένα στο μικρό παρεκκλήσι κοντά στο νεκροταφείο όπου αναπαύεται η κόρη του.

Μάλιστα, οι γονείς της άτυχης κοπέλας έχουν ήδη επιλέξει τους νονούς της Λυδίας. Πρόκειται για δύο από τους πιο στενούς φίλους της κόρης τους, από την εποχή που ζούσε στο νησί. «Το καθήκον των νονών λαμβάνεται πολύ σοβαρά εδώ στην Ελλάδα. Θα φροντίσουν για την πνευματική ευημερία της Λυδίας και έτσι επιλέξαμε δύο άτομα που είναι πιθανό να παραμείνουν εδώ στην Αλόννησο καθ ‘όλη τη διάρκεια της ανάπτυξής της» τόνισε.

«Είναι συχνοί επισκέπτες και φυσικά λατρεύουν την εγγονή τους»

Τέλος, ο Ντέιβιντ Κράουτς έκανε λόγο και για τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αλλά και για την σχέση τους με το μωρό.

Όπως είπε, έχουν επιλέξει να μένουν στην Αλόννησο, ούτως ώστε να είναι κοντά τόσο τους ίδιους, όσο και στην Λυδία. «Είναι συχνοί επισκέπτες και φυσικά είναι λατρεύουν την εγγονή τους», κατέληξε.

Η απόφαση για την επιμέλεια της Λυδίας

Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό πως η τελική απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, μετά την απόφαση των γονέων του πιλότου να μην αντιδικήσουν, θα βγει σε δύο μήνες. Πλέον, οι δύο πλευρές έχουν άριστες σχέσεις για το καλό του μωρού και καθημερινή επικοινωνία.