Πατήσια: Φρίκη για 22χρονη – Την έκλεισαν σε διαμέρισμα και προσπάθησαν να τη βιάσουν
1 year, 6 months ago
6

Ενώ η νεαρή γυναίκα φώναζε για βοήθεια, οι άνδρες που την κρατούσαν, προσπαθούσαν με τη βία να την ξαναβάλουν μέσα στο σπίτι.

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια 22χρονη κοπέλα που βγήκε να διασκεδάσει με μια φίλη της αλλά κατέληξε όμηρος σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Πως την απελευθέρωσαν ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ, αφού οι δράστες την είχαν χτυπήσει, της είχαν σκίσει τα ρούχα και προσπάθησαν να τη βιάσουν.

Ο εφιάλτης της 22χρονης τελείωσε το μεσημέρι της Κυριακής. Κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου την κρατούσαν δυο άνδρες και να φωνάζει για βοήθεια. Οι κάτοικοι την άκουσαν και κάλεσαν την αστυνομία, με άνδρες της ΔΙΑΣ να φτάνουν στο σημείο περίπου στις 12:00 το μεσημέρι.

  • Διαβάστε επίσης: Απειλές για τη ζωή της δέχεται η 19χρονη που κατήγγειλε αστυνομικό για σεξουαλική κακοποίηση

«Βοήθεια, βοήθεια» άρχισε να φωνάζει η 22χρονη από την Αλγερία, όταν κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Ιακωβίδου, στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με το newsit.

Όλη η γειτονιά είχε βγει στους δρόμους για να δει τι συμβαίνει και ειδοποίησαν την αστυνομία. Και ενώ η νεαρή γυναίκα φώναζε για βοήθεια, οι άνδρες που την κρατούσαν, προσπαθούσαν με τη βία να την ξαναβάλουν μέσα στο σπίτι.

Χτυπημένη και με σκισμένα ρούχα

Αφού βρήκαν σε ποια πολυκατοικία βρισκόταν το διαμέρισμα, οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα και ζήτησαν από τους δυο άνδρες, έναν υπήκοο Γουινέας και έναν Βουλγαρίας, να αφήσουν την κοπέλα να φύγει. Εκείνοι, αρχικά, ισχυρίστηκαν ότι ήταν οι δυο τους στο σπίτι αλλά τότε ακούστηκε η γυναίκα και οι ειδικοί φρουροί της ΔΙΑΣ τους ζήτησαν να την αφήσουν να φύγει.

Η νεαρή γυναίκα, με τις παραινέσεις των αστυνομικών, βγήκε από το διαμέρισμα και έπεσε στην αγκαλιά τους, πριν λιποθυμήσει. Τα ρούχα της ήταν σκισμένα και έφερε χτυπήματα, αφού οι δυο άνδρες την είχαν χτυπήσει στην προσπάθειά τους να τη βιάσουν.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε την 22χρονη, ενώ οι δυο άνδρες που την κρατούσαν, συνελήφθησαν.

Η 22χρονη είπε στους αστυνομικούς πως είχε πάει σε ένα κλαμπ με μια φίλη τους να διασκεδάσουν. Εκεί, γνώρισαν τους δυο άνδρες και συμφώνησε να πάει μαζί τους στο διαμέρισμα. Εκεί, όμως, οι δυο άνδρες, την κράτησαν με τη βία, της έσκισαν τα ρούχα και επιχείρησαν να τη βιάσουν.

in.gr