Πάτρα: «Δεν ήξερα ότι αναζητούσε ουσίες στο διαδίκτυο» λέει ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου
1 year, 11 months ago
6

Ο δικηγόρος της, την έχει συμβουλέψει με κατηγορηματικό ύφος όπως είπε ο ίδιος, να σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις

Tην πληροφορία ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται να δώσει στις αρχές του κωδικούς ενός mail κλήθηκε να σχολιάσει ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος.

O κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι το συγκεκριμένο mail για το οποίο γίνεται λόγος ανήκει στον Μάνο Δασκαλάκη και δεν έχουν τους κωδικούς. Αντίθετα, υποστήριξε ότι ο κωδικός για το mail της 33χρονης έχει δοθεί στις Αρχές από την πρώτη ημέρα.

Τόνισε ακόμα, «εφόσον βγήκαν στην επιφάνεια αποτελέσματα έρευνας από τον συγκεκριμένο λογαριασμό, υποθέτω δεν είναι κλειδωμένος», ενώ ανέφερε ότι δεν έχει γνώση για τις πληροφορίες που λένε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κρύψει αναζητήσεις στο διαδίκτυο και ότι έψαχνε για ουσίες.

Για τα τηλεφωνήματα με την αλλαγμένη φωνή

Αναφέρθηκε και στο τηλεφώνημα που έγινε σε δημοσιογράφο με αλλαγμένη φωνή και στο οποίο έλεγε να ψάξουν τον Μάνο Δασκαλάκη για τον χαμό των παιδιών. «Αναμένω το επόμενο επισκεπτήριο για να συζητήσω το θέμα» και σημείωσε ότι αυτή η συζήτηση είναι υποθετική για το τηλεφώνημα, καθώς δεν ξέρουμε αν το έκανε η Ρούλα Πισπιρίgu.

Σχετικά με το πότε θα κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι καταθέτουν γιατροί και εστιάζουν στα αναπάντητα ερωτήματα που υπάρχουν.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε πως δεν έχει εικόνα για το ενδεχόμενο να υπάρχει εμπλοκή τρίτων στην υπόθεση των παιδιών, ενώ για το ενδεχόμενο εμπλοκής του συζύγου η Ρούλα Πισπιρίγκου του απάντησε ότι δεν έχει κάποια υπόνοια.

in.gr