Πάτρα: «Δεν πείθει κανέναν πατέρα ο Μάνος Δασκαλάκης» λέει ο Κατερινόπουλος
1 year, 11 months ago
6

Πριν την απολογία της συζύγου του, ισχυρίστηκε ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε καταλάβει τίποτα

Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης αποστασιοποιήθηκε πλήρως από την κατηγορούμενη, σε μια προσπάθεια να διαχωρίσει τη θέση του.

Πριν την απολογία της συζύγου του, μίλησε στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό και ισχυρίστηκε ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε καταλάβει τίποτα.

«Έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψή μου. Ο κύριος Δασκαλάκης δεν πείθει. Δε δένουν αυτά που λέει ο κύριος αυτός. Γιατί την επόμενη μέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας πήγε στην Εισαγγελία Αθηνών να πάρει παραγγελία για να μεταφερθεί το παιδί σε ιατροδικαστή της Πάτρας; Πού την βρήκε την ψυχραιμία αυτή; Μέσα στον πόνο του και την αγάπη του για την Τζωρτζίνα; Γιατί πήγε την επόμενη ημέρα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων για να πάρει από εκεί εντολή; Εμπιστεύονταν πολύ περισσότερο τον ιατροδικαστή της Πάτρας; Υπήρχαν λόγοι; Και ποιοι είναι αυτοί; Αυτός πρέπει να δώσει εξηγήσεις» διερωτήθηκε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Αν μετάνιωνα μια φορά, τώρα μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φθάσει αυτή η στιγμή. Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα! Ακόμα και τώρα θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου» ήταν τα λόγια του Μάνου Δασκαλάκη στον Πέτρο Κουσουλό.

Διαχώρισε τη θέση του από την πρώην σύζυγό του που προφυλακίστηκε για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας και ζητά να βρεθεί η αλήθεια.

in.gr