Πάτρα – Εντοπίστηκε και συνελήφθη η γιαγιά του 6χρονου που περιπλανιόταν μόνος του
2 years, 7 months ago
6

Στη σύλληψη της γιαγιάς του 6χρονου αγοριού που εντοπίστηκε να περπατάει μόνο του στην πλατεία Αγ. Σοφίας στην Πάτρα, την Δευτέρα , προχώρησαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ.

Στην γυναίκα είχε ανατεθεί η επίβλεψη και η φροντίδα του παιδιού τον τελευταίο μήνα και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα φύλαξής του, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ειδικότερα, προχθές τα ξημερώματα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ανήλικο αγόρι ηλικίας έξι ετών, το οποίο περιφερόταν μόνο του σε κεντρικό δρόμο της πόλης και στη συνέχεια κατόπιν εντολής της Εισαγγελέως Ανηλίκων Πατρών, μεταφέρθηκε από υπάλληλο Συλλόγου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών,
προκειμένου να του διενεργηθούν ιατρικές εξετάσεις.

Στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών,  εντόπισαν στην οικία της, την συλληφθείσα – γιαγιά του ανήλικου-, στην οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση, είχε ανατεθεί η επίβλεψη και η φροντίδα του εξάχρονου τον τελευταίο μήνα και δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα φύλαξης του, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα.

 

in.gr