Πάτρα: Η άγρια συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου για τα μάτια του Μάνου
1 year, 11 months ago
6

Να γνωρίζει πως υπάρχουν όρια που σπάνε και την υπομονή και την ανοχή μου φρόντισε να μην τα πατήσεις άλλο» ήταν μία από τις αναρτήσεις της

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με το παρελθόν της Ρούλας Πισπιρίγκου και της συμπεριφοράς της όταν ένιωθε ότι απειλείται.

Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη, οι πληροφορίες τη θέλουν να είχε συγκρούσεις με άλλες γυναίκες τις οποίες θεωρούσε πως αποτελούν απειλή για τη σχέση τους.

Η εκπομπή «Πρωινό» παρουσίασε τρεις από αυτές τις περιπτώσεις ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί και μία ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook στην οποία έγραφε «να γνωρίζει πως υπάρχουν όρια που σπάνε και την υπομονή και την ανοχή μου φρόντισε να μην τα πατήσεις άλλο».

Οι επιθέσεις στις άλλες γυναίκες

Η πρώτη επίθεση, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, έγινε σε σούπερ – μάρκετ με φραστική επίθεση σε γυναίκα, ζητώντας τη «το λόγο» για την επικοινωνία που, όπως η Ρούλα Πισπιρίγκου πίστευε, η ίδια είχε με το σύζυγό της.

Η δεύτερη έγινε μπροστά στους θαμώνες καφετέριας σε μία υπάλληλο στην οποία επίσης επιτέθηκε φραστικά.

Τέλος, η τρίτη «επίθεση» έγινε σε ποδοσφαιρικό αγώνα του Μάνου Δασκαλάκη, οπότε και «πιάστηκε μαλλί με μαλλί» με πρώην σύντροφο του Δασκαλάκη.