Πάτρα: Η φράση του Μάνου Δασκαλάκη που «ξεσήκωσε» τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου
2 years, 11 days ago
6

Τι είπε για το αίτημα αποφυλάκισης της πελάτισσάς του

Η προετοιμασία του αιτήματος αποφυλάκισης για την Ρούλα Πισπιρίγκου προχωράει, είπε σήμερα Πέμπτη ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος.

Ο ίδιος ανέφερε επίσης, πως το 90% των στοιχείων που παρουσιάζεται στα ΜΜΕ δεν βρίσκεται στα χέρια των Αρχών που χειρίζονται την υπόθεση. Τόνισε δε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει αλλάξει ούτε μια φορά τα λόγια της και αποκάλυψε γιατί η 33χρονη, παρακολουθεί καθημερινά όλα όσα παρουσιάζονται στην τηλεόραση, για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά της, από την Πάτρα.

Η φράση του Μάνου Δασκαλάκη

Στην προετοιμασία του αιτήματος αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου βρίσκονται οι συνήγοροί της, όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος, εξηγώντας ότι «εξαρτάται από την ολοκλήρωση των τεχνικών εκθέσεων, τις οποίες περιμένουμε». Ο συνήγορος της 33χρονης τόνισε ότι, στην κοινή γνώμη «έχει διαμορφωθεί μία άποψη, τη στιγμή που οι ανακριτικές Αρχές έχουν στα χέρια τους το 1/10 όσων κυκλοφορούν στη δημοσιότητα».

«Aν κρινόταν η ζωή και το μέλλον σας, θα θέλατε να ξέρετε τι λέγεται για σας, τη στιγμή που το θέμα παίζει επί 24ώρου», είπε σχολιάζοντας το ότι η εντολέας του ζήτησε τηλεόραση στο κελί της. Για τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος ζήτησε «μισή ώρα στο κελί της μαζί της», ο νομικός επεσήμανε ότι «ο Δασκαλάκης είπε: «εάν αποδειχθεί», ας μην απομονώνουμε φράσεις».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις επιστημόνων, είπε πως «το κυριότερο είναι τα στοιχεία και του τι έγινε, αλλά αν το μόνο θέμα μας είναι ότι μας φαίνεται λίγο περίεργο». «Το κρίσιμο είναι αν έχει κάνει την πράξη κι όχι αν συμφωνούμε με τη συμπεριφορά της», κατέληξε.

in.gr