Πάτρα: Η σχέση της Ρούλας με συγγενή του Μάνου και οι ξυλοδαρμοί μπροστά στη Τζωρτζίνα
1 year, 11 months ago
6

«Ο Μάνος χτυπούσε την Ρούλα και η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά».

Νέες αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν με τους χαρακτήρες των βασικών πρωταγωνιστών της υπόθεσης με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, έρχονται καθημερινά πλέον στο φως της δημοσιότητας, δεδομένου, ότι πλέον έχουν «ανοίξει» τα στόματα, την ώρα που οι επίσημες καταθέσεις διαδέχονται η μία μετά την άλλη.

Αναλυτικότερα, νέα στοιχεία που ανοίγουν νέους δρόμους στην έρευνα και στην προσπάθεια «ανίχνευσης» χαρακτήρων, έκανε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος.

Η σχέση της Πισπιρίγκου με συγγενή του Μάνου

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση με κοινό γνωστό της ίδιας και του Μάνου Δασκαλάκη, προσθέτοντας πως το τρίτο πρόσωπο ήταν συγγενής του Μάνου Δασκαλάκη και εξ αγχιστείας με την προφυλακισμένη για την παιδοκτονία της Τζωρτζίνας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ήταν μια «συγγένεια που έγινε στην διαδρομή».

Σημείωσε μάλιστα πως η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου χρονικά έγινε πριν από την γέννηση της Ίριδας, η οποία πέθανε σε ηλικία λίγων μηνών, με τον Γρηγόρη Λέων να τονίζει σήμερα πως πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο και πως «οι δηλώσεις… δείχνουν τον δράστη του εγκλήματος».

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος είπε ακόμη πως από το ρεπορτάζ έχει αναδειχθεί πως ο Μάνος Δασκαλάκης χτυπούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα τουλάχιστον τρεις φορές ενώπιον της μεγαλύτερης κόρης τους, σημειώνοντας πως «ο Μάνος χτυπούσε την Ρούλα και η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά».

Αρνήθηκε τα περί παράλληλης σχέσης

Χθες πάντως ο Μάνος Δασκαλάκης, αναφερόμενος στην σχέση του με την Ρούλα Πισπιρίγκου, είπε: «Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να λέει ότι θέλει. Δεν έχω να φοβάμαι τίποτα απολύτως. Μου έλεγε ότι θα με καταστρέψει, αλλά το μυαλό μου δεν πήγαινε στο κακό, θεωρούσα ότι εννοούσε οικονομικά. Αυτή την έκρηξη την είχε μετά την Ίριδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας των παιδιών.

Ο ίδιος αρνήθηκε τα περί παράλληλης σχέσης, ενώ αποκάλυψε πως εκείνος τώρα έμαθε ότι η γυναίκα του είχε πληρώσει κάποιον για να τον βλάpsi.

«Είχε προσλάβει κάποιον για να με χτυπήσει, να μην μπορώ να είμαι στην Αθήνα και να επιστρέψω στην Πάτρα.

Ο ίδιος με ψυχραιμία αναφέρεται στην εν διαστάσει -πλέον- σύζυγό του, αλλά και στις κατηγορίες εις βάρος της για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους.

in.gr