Πάτρα: Μηνύσεις από τον Θανάση Νταβλούρο για τα περί «σχέσης» με την οικογένεια Δασκαλάκη
1 month, 12 days ago
6

Οπως δήλωσε ο Θανάσης Νταβλούρος δεν γνώριζε καν την οικογένεια Δασκαλάκη και δεν είχε καμία επαφή μαζί τους.

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου υποβάλλει ο πρώην βουλευτής Αχαϊας και πρώην Διοικητής Ασφαλείας Πατρών Θανάσης Νταβλούρος με αφορμή το ότι κάποιες  εκπομπές αλλά και «σύσσωμο» το twitter (και λιγότερο το facebook) τον ενέπλεξαν στην υπόθεση της Πάτρας, διαδίδοντας πως είναι θείος… του Μάνου Δασκαλάκη.

Στο twitter κυκλοφορούσαν και φωτογραφίες του με την λεζάντα «ο μπάρμπας», ενώ κάποιοι βρήκαν φωτογραφίες του με την σύζυγό του Ελένη και τους εμφάνιζαν ως «αδέλφια Νταβλούρου» που είναι οι θείοι του Μάνου Δασκαλάκη.

Την σύζυγο του πρώην Διοικητή της Ασφαλείας Πατρών, ενέπλεξαν επειδή όντως η γιαγιά του Μάνου Δασκαλάκη λέγεται Ελένη Νταβλούρου, όπως αναφέρει το pelop.gr.  Καμία σχέση όμως δεν έχει με Θανάση Νταβλούρο. Πρόκειται για ξαδέλφια της οικογένειας Νταβλούρου – ιδιοκτητών της γνωστής ταβέρνας και πολύ μακρινά ξαδέλφια του Θανάση Νταβλούρου (ούτε καν τρίτα).

Μάλιστα όπως δήλωσε ο πρώην βουλευτής δεν γνώριζε καν την οικογένεια Δασκαλάκη και δεν είχε καμία επαφή μαζί τους. Πληροφορήθηκε την πολύ μακρινή συγγένεια από την πλευρά της… γιαγιάς του Μάνου, όταν αποκαλύφθηκε η τραγωδία με τα τρία κορίτσια.

Ο κ. Νταβλούρος δήλωσε πως δεν αφήνει μύγα στο σπαθί του και από την στιγμή που κάποιοι θίγουν την οικογένειά του και εμπλέκουν ακόμη και την σύζυγό του η οποία όλο αυτό το χρονικό διάστημα,  ακόμη και την περίοδο που ήταν βουλευτής, είχε επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας… Δηλώνει ότι θα καθίσει στο εδώλιο όσους τον συκοφάντησαν.

in.gr