Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης πένθησε για μία μόλις ημέρα την Μαλένα» λέει η μητέρα της Ρούλας
1 month, 9 days ago
6

Κατηγόρησε τον πρώην γαμπρό της για «δολοφονικά ένστικτα»

Μία ακόμη συνέντευξη παραχώρησε η μητέρα της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία αφήνει αιχμές για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ερωτηθείσα πώς αντέδρασε η κόρη της βλέποντας την συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη, είπε ότι «έπεσε από τα σύννεφα»

«Αυτά τα πράγματα που λέγονται ότι είναι χειριστική. Ποιος χειρίζονταν ποιον» είπε.

«Δολοφονικά ένστικτα»

Η μητέρα της Ρούλας, αναρωτιέται αν ο πρώην γαμπρός της έχει δολοφονικά ένστικτα. «Μήπως ο Μάνος έχει δολοφονικά ένστικτα και θέλει να μπει στο κελί της Ρούλας», είπε.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην κόρη της και την σχέση που είχε με τον Δασκαλάκη: «Η Ρούλα είχε τόση μεγάλη αγάπη γι’ αυτόν τον άνθρωπο που μπορούσε να καταντήσει εμμονή. Η Ρούλα είχε δώσει τα πάντα γι’ αυτόν τον άνθρωπο« ανέφερε .

Στην συνέχεια επικαλούμενη πληροφορίες (σ.σ. μάλλον από την κόρη της Ρούλα) από τις συνεδρίες που έκανε το ζευγάρι σε ψυχολόγο είπε: ότι ο «Μάνος Δασκαλάκης πένθησε για μία μόλις ημέρα την Μαλένα» για να καταλήξει υποστηρίζοντας ότι «το ποιος πένθησε το γνωρίζει όλη η Πάτρα».

Τι την ενόχλησε περισσότερο από την συνέντευξη του Μάνου

«Τα στοιχεία που έδωσε στην απολογία του είναι διαφορετικά από αυτά που είπε στην κυρία Νικολούλη» είπε η μητέρα της, σχολιάζοντας το τι την ενόχλησε εκείνη περισσότερο από την συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη.
Όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε να συμβούλεψε την κόρη της να μιλήσει με ειλικρίνεια για ότι έχει συμβεί είπε: «Η κόρη μου δεν έχει να πει κάτι άλλο».

«Μετά από τέτοια τραγωδία ασχολούνται με το αν το μαλλί μου είναι ίσιο»

Για τα σχόλια που έχουν γραφεί ότι η ίδια πήγε με φτιαγμένο το μαλλί στα επισκεπτήρια είπε: «Μετά από τέτοια τραγωδία ασχολούνται με το αν το μαλλί μου είναι ίσιο».
Επίσης έκανε έκκληση στους δημοσιογράφους να την αφήσουν λίγο ήρεμη. «Δεν μπορώ άλλο, έχω χάσει τρία εγγόνια, η κόρη μου, είναι εκεί που είναι».
Τέλος έδειξε μια φωτογραφία της κόρης της, αγκαλιά με την Τζωρτζίνα λέγοντας ότι «η κόρη μου είναι αυτή. Μετά από εννέα μήνες έφερε το παιδί από την τάβλα να την κοιτάει μέσα στα μάτια».