Πάτρα: Τα κοινά στοιχεία της Ρούλας Πισπιρίγκου με βιβλίο της Νικολούλη
2 years, 15 days ago
6

«Θάνατος με χείλη κόκκινα»

Πολλά ήταν τα βιβλία με θέμα τα εγκλήματα τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Ωστόσο ένα από αυτά τα βιβλία αναφέρθηκε και στην τελευταία εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» στο MEGA και όχι τυχαία.

Κι΄αυτό γιατί συγγραφέας του συγκεκριμένου είναι η Αγγελική Νικολούλη.

Πρόκειται για το βιβλίο με τίτλο: «Θάνατος με χείλη κόκκινα».

Μάλιστα η παρουσιάστρια του «Φως στο Τούνελ» είχε αποκαλύψει ότι ένα μήνα μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας και όσο αυτή βρισκόταν στη ΜΕΘ, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε διαβάσει τρία βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη, «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου», «Θάνατος με χείλη κόκκινα» και «Έρωτας Φονιάς».

Η ιστορία ποιου βιβλίου όμως φαίνεται πως έχει «κοινά» με τη δράση της;

Ειδικότερα η Αγγελική Νικολούλη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ανέφερε ότι η δράση της κατηγορουμένης τής θυμίζει ένα κεφάλαιο από το
βιβλίο της «Θάνατος με χείλη κόκκινα», όπου η σατανική «μαύρη χήρα» παρουσιάζεται ως -ψεύτικη- νοσοκόμα σε μοναχικούς εύπορους ασθενείς ιδιωτικών κλινικών, ώστε να απομυζά χρηματικά ποσά και ακίνητα από την περιουσία τους.

Η εν λόγω πρωταγωνίστρια του βιβλίου, το οποίο να θυμίσουμε ότι βασίζεται σε αληθινή υπόθεση που έχει διαλευκάνει το «Φως στο Τούνελ», με συνεργό την νοσοκόμα αδερφή της πλησίαζε ευκατάστατους άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας και αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, τους οδηγούσε στο θάνατο με χρήση ουσιών.

Πιο συγκεκριμένα, και όπως αναφέρει η δημοσιογράφος στο βιβλίο της, στόχος της ραδιούργας αυτής γυναίκας ήταν να κάνει το θύμα της να την ερωτευτεί παράφορα και να του αποσπάσει κινητή και ακίνητη περιουσία.

Τότε λοιπόν έθετε σε εφαρμογή το τελευταίο κομμάτι του σχεδίου της και με τις κατάλληλες φαρμακευτικές ουσίες που μάλιστα προκαλούσαν βλάβη στο καρδιαγγειακό σύστημα, φρόντιζε τα θύματά της να έχουν έναν αργό θάνατο.

in.gr