Πάτρα: «Θα σε καταστρέψω»… οι απειλές της Ρούλας στον Μάνο Δασκαλάκη και το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους
1 year, 11 months ago
6

«Όταν ο Μάνος έφυγε με την Ίριδα από το σπίτι, του είχα πει να μην ξαναγυρίσει, γιατί εγώ θα προχωρήσω», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Τη δική της εκδοχή σε όσα έρχονται καθημερινά «στο φως» για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, παρουσιάζει η Ρούλα Πισπιρίγκου, μιλώντας αποκλειστικά στη Σίσσυ Χρηστίδου και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!»

Αναφερόμενη στο τρίτο πρόσωπο, στον άνδρα με τον οποίο φέρεται να είχε σχέση, και ο οποίος προχώρησε σε δηλώσεις στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ», η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε: «Δεν πιστεύω ότι είναι ο συγκεκριμένος άντρας. Έχω μιλήσει μαζί του πριν τη σύλληψη και δεν ήθελε καμία ανάμειξη. Δεν πιστεύω ότι είναι ο ίδιος. Ίσως κάποιος πήρε και είπε ότι είναι εκείνος».

«Δεν είχα σχέση με άλλον, με αυτόν τον άνδρα είχα βρεθεί μία φορά»

«Όταν ο Μάνος έφυγε με την Ίριδα από το σπίτι, του είχα πει να μην ξαναγυρίσει, γιατί εγώ θα προχωρήσω. Μου είχε απαντήσει ότι “προχώρησε, εύχομαι να βρεις τον καλύτερο”. Δεν ήταν σχέση αυτό που είχα. Με το παιδί αυτό είχα βρεθεί μία φορά. Είχαμε μια επικοινωνία μέσω μηνυμάτων και μια κουβέντα ανά δεύτερη – τρίτη μέρα», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με το «τρίτο πρόσωπο» με το οποίο φέρεται να είχε σχέση.

Πότε έφυγε ο Μάνος από το σπίτι;

«Ο Μάνος έφυγε από το σπίτι για δικούς του λόγους. Στην αρχή έφυγε για δικούς του λόγους. Μετά που έγινε αυτό με το μωρό, το συζητήσαμε, έγινε τσακωμός και έφυγε οριστικά. Ο Μάνος είχε φύγει δύο ημέρες πριν, ξαναγύρισε την ημέρα που έγινε αυτό με τη μπέμπα, έκατσε μια βδομάδα και έφυγε. Μετά ξαναγύρισε αφού μπήκε η Τζωρτζίνα στην εντατική», περιέγραψε η Ρούλα Πισπιρίγκου για το πότε έφυγε ο Μάνος Δασκαλάκης από το σπίτι.

«Η Τζωρτζίνα δεν ήθελε τον Μάνο γιατί είδε τον τσακωμό μεταξύ μας»

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η μικρή Τζωρτζίνα δεν ήθελε να δει το Μάνο Δασκαλάκη μετά το θάνατο της Ίριδας, η ίδια είπε ότι «Μετά το θάνατο της Ίριδας η Τζωρτζίνα δεν τον ήθελε τον Μάνο επειδή είδε τον τσακωμό μεταξύ μας. Μετά την ανακοπή της Τζωρτζίνας είχε έρθει και καθόντουσαν παρέα. Το μόνο σημείωμα της Τζωρτζίνας που έχω εγώ ήταν με τα τρία αγγελάκια».

Οι απειλές στο Μάνο Δασκαλάκη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραδέχτηκε και ότι είχε απειλήσει το Μάνο Δασκαλάκη.

«Με τον Μάνο όταν είχαμε τσακωθεί του είχα στείλει μήνυμα ότι θα τον καταστρέψω. Μου είχε φανεί άδικο όλο αυτό που είχε συμβεί. Ότι ναι μεν σε χωρίζω, αλλά όταν πας να προχωρήσεις φταις.  Την τωρινή του σχέση δεν μου την παραδέχτηκε. Μέχρι και τη σύλληψη ωρυόταν ότι ήταν μια φίλη. Μου ορκιζόταν στα κόκαλα των παιδιών ότι δεν έχει σχέση πριν τη σύλληψη. Τον ηχογράφησα, γιατί ήξερα ότι θα βγει να πει ότι δεν το έχει πει ούτε αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορώ να εξηγήσω τη στάση του Μάνου τώρα, δεν ξέρω πώς σκέφτεται. Λένε ότι μιλάω συνέχεια για το Μάνο. Ότι δεν είναι άγιος το είπα για αυτά που έκανε σε εμένα, δεν τον κατηγόρησα ποτέ για τα παιδιά. Δε θεωρώ ότι έχει κάτι να κρύψει», πρόσθεσε.

Απαντώντας, τέλος, στο πώς της φάνηκε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε ότι δεν την ερωτεύτηκε ποτέ, η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε ότι: «Δεν ξέρω ποια ήταν η συζήτησή τους, αλλά όταν δεν ερωτεύεσαι κάποιον δεν παντρεύεσαι. Μήπως εννοούσε ότι με αγάπησε κατευθείαν; Δεν ξέρω».

in.gr