Πάτρα: Τι λέει πρώην διευθυντής ασφάλειας Πατρών για την υπόθεση
1 month, 13 days ago
6

Λεπτομέρειες για την ακίνητη περιουσία της σπιτονοικοκυράς

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε ο δημοσιογράφος από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος, αναφορικά με την αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στο μέσο ο πρώην διευθυντής ασφάλειας Πατρών.

«Η πεποίθησή του είναι πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει διαπράξει 3 φόνους. Από εκεί και πέρα θέτει ζητήματα, το πρώτο ότι μέχρι στιγμής η Ρούλα είναι αθώα, και το δεύτερο ότι μαίνεται υπόγειος ιατροδικαστικός πόλεμος. Λέει ότι για τη Μαλένα και την Ίριδα υφίστανται δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις, από δύο ιατροδικαστές. Εκκρεμεί αυτή τη στιγμή να πληροφορηθούμε ποιο θα είναι το πόρισμα της επιτροπής που έχει συσταθεί, στην οποία συμμετέχει και η πρώτη ιατροδικαστής. Λέει ο υπεύθυνος ασφαλείας ότι βιάστηκαν όσοι έχουν τοποθετηθεί μέχρι τώρα καθώς όταν θα φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια οι ιδιώτες πραγματογνώμονες θα αμφισβητήσουν τις ιατροδικαστικές εκθέσεις. Εκεί οι κρατικοί ιατροδικαστές δε θα υπεραμυνθούν των γνωματεύσεών τους;», σημείωσε ο κ. Αναστασόπουλος.

«Λέγοντας όλα αυτά ο πρώην διευθυντής ασφάλειας βάζει αυτούς τους προβληματισμούς γιατί θεωρεί ότι υπάρχει βιασύνη στη διερεύνηση της υπόθεσης. Για τη Τζωρτζίνα, αυτό που υποστηρίζει, είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει από πού έγινε η προμήθεια της κεταμίνης και ποιος την προμηθεύτηκε», συνέχισε.

«Για τη σπιτονοικοκυρά ο Μάνος Δασκαλάκης λέει ότι το οίκημα έχει χρέη και κανείς δεν ήθελε να το πάρει. Η δική μας έρευνα έχει νούμερα, αριθμούς από το κτηματολόγιο. Αυτό που έχουμε καταγράψει είναι ότι το ισόγειο που έμενε η οικογένεια έχει ένα χρέος 15.000 ευρώ στο δημόσιο. Ως προς το διαμέρισμα που έμενε η σπιτονοικοκυρά, είχε πάρει ένα στεγαστικό δάνειο που με τους τόκους έχει φτάσει στις 100.000 ευρώ. Η εμπορική αξία του ακινήτου προσδιορίζεται στις 250-300.000 ευρώ. Οι συγγενείς της αποθανούσας έχουν επικοινωνήσει με δικηγόρο και τον έχουν εξουσιοδοτήσει να πληροφορηθούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε από τη ζωή η γυναίκα, και για να κινήσει τις διαδικασίες ώστε να οριστούν ως κληρονόμοι», είπε για το θέμα της σπιτονοικοκυράς ο δημοσιογράφος.

in.gr