Πεδίον του Άρεως: Βούλγαρος επιτέθηκε σε ηθοποιό του θεάτρου Λαμπέτη για να τον ληστέψει
2 years, 9 months ago
6

Η δημόσια ευχαριστήρια ανάρτηση του στην ομαδα ΔΙ.ΑΣ που εντόπισε τον δράστη

Σε άντρο ανομίας και παραβατικότητας έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια το Πεδίον του Άρεως, με την εγκληματικότητα να δημιουργεί καθεστώς καταπίεσης και τρόμου. Στην περιοχή, όπου κάτοικοι έχουν επανειλημμένα εκθέσει καταστάσεις βίας, σημειώθηκε, τις τελευταίες ώρες, ακόμη μια απροκάλυπτη επίθεση και μάλιστα μέρα μεσημέρι.

Ένας άντρας, βουλγαρικής καταγωγής, πλησίασε 25χρονο, του επιτέθηκε και υπό την απειλή βίας, άρπαξε το κινητό του. Μέχρι να αντιδράσει το θύμα της ληστείας, ο δράστης είχε γίνει καπνός. Ο 25χρονος που τυγχάνει να είναι ηθοποιός του θεάτρου Λαμπέτη ζήτησε από έναν περαστικό να καλέσει την αστυνομία και μέσα σε πέντε λεπτά εμφανίστηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

«Ο 25χρονος ήταν έντρομος, σε κατάσταση πανικού. Τον ηρεμήσαμε και του δώσαμε νερό», αναφέρει στο protothema.gr ένας εκ των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσε στο σημείο. Το θύμα έδωσε πλήρη περιγραφή του θρασύτατου δράστη που «χτύπησε» μέρα μεσημέρι, εν ώρα πολυκοσμίας στην περιοχή του Πεδίου του Άρεως και έτσι ξεκίνησε άμεσα έρευνα για τον εντοπισμό του.

Έχοντας σχηματίσει εικόνα από τις περιγραφές του ηθοποιού, οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ είδαν έναν άντρα να κινείται ύποπτα. Τον πλησίασαν και εκείνος άρχισε να τρέχει. Ακολούθησε καταδίωξη για να καταφέρουν να τον ακινητοποιήσουν μερικά στενά παρακάτω. Το κινητό του ηθοποιού βρέθηκε μέσα στις τσέπες του.

Ο νεαρός ηθοποιός θέλοντας να ευχαριστήσει τον αστυνομικό της ΔΙΑΣ, Σπύρο Λεπίδα και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του, ανέβασε την ακόλουθη ανάρτηση

Anartisi_Act
Η ανάρτηση του ηθοποιού στη σελίδα του στο Facebook
Omada_DIAS
Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ που εντόπισε τον δράστη και επέστρεψε το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο στον κάτοχο του
protothema.gr