Πέθανε η Αν Ντάγκλας, χήρα του θρυλικού ηθοποιού
2 months, 28 days ago
6

Έναν περίπου χρόνο μετά τον θάνατο του Κερκ Ντάγκλας έφυγε από τη ζωή η χήρα του θρυλικού ηθοποιού και μητριά του γιου του, Μάικλ Αν.

H γυναίκα που στάθηκε μέχρι το τέλος στο πλευρό του «Σπάρτακου» και το «Lust for Life», που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 103 ετών, πέθανε στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς.

Ο Κερκ Ντάγκλας και η Αν Μπάιντενς παντρεύτηκαν το 1954. Είχαν γνωριστεί στο Παρίσι, εκείνος συμμετείχε στα γυρίσματα του Act of Love και εκείνη είχε αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις. Καρπός του έρωτά τους ήταν οι δύο τους γιοί ο Peter και ο Eric. Πριν από λίγα χρόνια ο Κερκ Ντάγκλας είχε μιλήσει για τον έρωτα και το γάμο του με την Αν.

«Συχνά αναρωτιέμαι τι θα μου είχε συμβεί εάν δεν είχα παντρευτεί την Αν. Μπορεί να μην είχα επιβιώσει στον χώρο χωρίς το επιχειρηματικό της δαιμόνιο και τα εξαιρετικά ένστικτά της», είχε πει ο Κερκ Ντάγκλας.

Ο γνωστός ηθοποιός, Μάικλ Ντάγκλας δήλωσε για την απώλεια της μητριάς του, Αν. «Ήταν περισσότερο από μία μητριά για εμένα και ποτέ δεν ήταν ‘μοχθηρή’. Έβγαζε σε όσους ήταν κοντά της τον καλύτερό τους εαυτό, ιδίως στον πατέρα μας. Ο πατέρας δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει αυτή την καριέρα χωρίς τη στήριξη και τη βοήθεια της Αν. Η Κάθριν, εγώ και τα παιδιά την λατρεύαμε. Θα βρίσκεται πάντα στις καρδιές μας».

 

in.gr