Πέτρος Φιλιππίδης : Πλησιάζει η ώρα των εξηγήσεων – Νέες καταγγελίες «βόμβα» και το βαρύ οικογενειακό κλίμα
3 years, 1 month ago
6

Όλο και πιο κοντά στην ώρα να κληθεί να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των αρχών βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, με τις καταγγελίες σε βάρος του να πληθαίνουν.

Το «ντόμινο» των εξελίξεων σε βάρος του γνωστού ηθοποιού προκλήθηκε μετά την δεύτερη επίσκεψη του προέδρου του Πειθαρχικού του ΣΕΗ Πασχάλη Τσαρούχα, καθώς ανάμεσα καταγγελίες που είχε παραδώσει, βρέθηκαν δύο καταγγελίες για απόπειρες βιασμού από τον ηθοποιό.

Tην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταθέσει και τρίτη καταγγέλουσα, με την δική της καταγγελία για απόπειρα βιασμού να φτάνει μόλις χθες στο εισαγγελικό γραφείο από το ΣΕΗ.

Σε συνέντευξή της είχε καταγγείλει ότι τον Αύγουστο του 2014 είχε συναντηθεί με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη για να βρει δουλειά, αλλά η συνέχεια του ραντεβού ήταν απροσδόκητη και ανατριχιαστική. 

Η γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητό του για την επιστρέψει στο σπίτι της μετά το ραντεβού τους, αλλά εκείνος την οδήγησε με το αμάξι σε αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό.

«Πάτησε το κεντρικό κλείδωμα και άρχισε να απλώνει το χέρι του πάνω μου και να μου σηκώνει το φόρεμα. Του άρπαξα τα χέρια και του είπα να σταματήσει. “Κόφ’ το! Θα σε βγάλω στα κανάλια”. Γέλαγε και χαϊδευόταν! “Τα @@ θα μου κλάσουν τα κανάλια!”» είπε.

  • Διαβάστε επίσης:  Νέο εξώδικο «καίει» τον γνωστό ηθοποιό

Η αντίστροφη μέτρηση για τον γνωστό ηθοποιό άρχισε μετά τις καταγγελίες των συναδέλφων του Αννας – Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπης Αναστασοπούλου και Λένας Δροσάκη, ενώ ακολούθησαν κι άλλες γυναίκες.

Υπενθυμίζεται, ότι ανάμεσα στις καταγγελίες που περιείχαν οι πρώτοι 20 φάκελοι του ΣΕΗ, βρισκόταν και μια υπόθεση βιασμού γυναίκας από τον κωμικό ηθοποιό, αλλά η υπόθεση έχει παραγραφεί.

«Την κάλεσε στο σπίτι του για να συζητήσουν και η γυναίκα γνωρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος είναι παντρεμένος και το ραντεβού ήταν μεσημέρι, θεώρησε ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό. (…) Δυστυχώς μιλάμε για μια υπόθεση βιασμού, όπου η ίδια αντιδρούσε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν είχε την δύναμη να το αποφύγει. Αφού ολοκληρώθηκε η πράξη και την έδιωξε, της είπε αν μιλήσεις οπουδήποτε θα σε καταστρέψω» είχε περιγράψει ο δικηγόρος της Αλέξανδρος Μίντζιας ο δικηγόρος των τριών γυναικών, θυμάτων του ηθοποιού. 

Τον «καίει» καταγγελία για βιασμό

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb στο γραφείο του εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλου και σε βάρος δεύτερου ηθοποιού.

Η καταγγελλόμενη πράξη φέρεται να έχει τελεστεί το 2020, ενώ ο 65χρονος ηθοποιός που κατηγορείται έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις και κάποιες τηλεοπτικές παραγωγές.

Πάντως, η έρευνα και για τους δύο ηθοποιούς αναμένεται να ολοκληρωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες οπότε ο εισαγγελέας θα τους καλέσει να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

«Σύννεφα» στον γάμο

Ήταν σχεδόν δεδομένο πως η περιπέτεια στην οποία έχει βρεθεί μπλεγμένος ο 57χρονος Πέτρος Φιλιππίδης θα διάβρωνε τη σχέση του με τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση στο σπίτι των Φιλιππίδη – Νίνου είναι αρκετά δύσκολη, το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό ενώ κανείς δεν θα απέκλειε έναν χωρισμό.

Αρκεί κάποιος να δοκιμάσει για λίγο να βρεθεί στη θέση της Νίνου. Η σχέση με τον άντρα της δεν πρόκειται ποτέ φυσικά να είναι η ίδια μετά από όσα έχουν συμβεί. Κάθε ημέρα φθείρεται όλο και περισσότερο, ειδικά από τη στιγμή που είναι αναγκασμένοι να παραμένουν στον ίδιο χώρο, στο «χρυσό κλουβί» του Ψυχικού. 

Οι δυο τους, παράλληλα, αισθάνονται αποκομμένοι από τον έξω κόσμο. Με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί σε βάρος του Φιλιππίδη ακόμη και μία απλή βόλτα, που θα μπορούσε να αποδειχθεί ευεργετική και να καθαρίσει το μυαλό, δείχνει δύσκολη και ριψοκίνδυνη επιλογή.

Κακή ψυχολογία

Ο Φιλιππίδης βλέπει τον κόσμο να γκρεμίζεται γύρω του ακούγοντας να λέγονται τόσα για εκείνον. Ωστόσο, την ίδια στιγμή καλείται να τα βάλει όλα στην άκρη και να σχεδιάσει την υπερασπιστική του γραμμή. Μέσα σε όλα αυτά πώς να βρει χρόνο, διάθεση και δύναμη για την οικογένειά του;

Έτσι, η σχέση του με τη Νίνου δείχνει να κρέμεται από μία κλωστή, ενώ και η τελευταία από την πλευρά της φαίνεται να έχει φτάσει στα όριά της. Βέβαια, προς τα έξω δεν έχει βγει το παραμικρό.

Η Νίνου όλο αυτό το διάστημα δεν έχει κάνει την παραμικρή δήλωση αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις. Πάντως, βρισκόταν στο πλευρό του Φιλιππίδη, όπως και ο γιος τους Δημήτρης, στην πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Πλέον, έτσι όπως είναι τα πράγματα, η Νίνου θα κληθεί –αργά ή γρήγορα- να λάβει τις αποφάσεις της, σύμφωνα με το nassosblog.gr.

in.gr