Πόσο θα κοστίζει το νέο Jeep Gladiator στην Ελλάδα;
3 years, 9 days ago
6

Θέμα ημερών είναι η άφιξη του νέου Jeep Gladiator στην ελληνική αγορά. Το ισχυρό pick-up θα ενσωματώνει προηγμένες εκτός δρόμου τεχνολογίες και πιθανότατα θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού.

Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά θα είναι σε λίγες μέρες το νέο Jeep Gladiator, το οποίο σύμφωνα με τη μάρκα, συνιστά το πιο ικανό pick-up που έχει κατασκευάσει.

Το νέο Jeep Gladiator θα είναι διπλοκάμπινο με μια 100% ατσάλινη καρότσα των 153 εκατοστών, ενώ θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού.

Ενσωματώνει πολλές σύγχρονες off-road τεχνολογίες, όπως είναι το προηγμένο σύστημα τετρακίνησης Selec Trac με βοηθητικό κιβώτιο δύο ταχυτήτων (low ratio 2.72.1), άξονες Dana 44 τρίτης γενιάς και πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Στην απρόσκοπτη περιήγηση του Gladiator σε κάθε είδους έδαφος συνεισφέρουν επίσης η μπροστινή κάμερα που ενημερώνει τον οδηγό για τα εμπόδια που θα συναντήσει, αλλά και το σύστημα ανίχνευσης κάθετης διέλευσης στο πίσω μέρος. Απόδειξη των εκτός δρόμου ικανοτήτων του αποτελεί η πιστοποίηση “Trail Rated”.

Στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει μια οθόνη 7,0 ιντσών (προαιρετικά 8,4”) για το σύστημα πολυμέσων Uconnect 4ης γενιάς, το οποίο είναι συμβατό με συσκευές Apple και Android. Παράλληλα, ενσωματώνεται ένα σύγχρονο ηχοσύστημα της Alpine με subwoofer και φορητό wireless αδιάβροχο ηχείο.

Στην Ευρώπη -άρα και στη χώρα μας- το ισχυρό pick-up θα προσφέρεται αποκλειστικά με τον V6 3λιτρο Multijet πετρελαιοκινητήρα των 264 PS και 600 Nm. Η κίνηση και στους τέσσερις τροχούς θα φτάνει μέσω ενός 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου.

Η εκτίμησή μας είναι πως η τιμή του θα κυμαίνεται γύρω στις 60.000 ευρώ.

Οι επίσημες τιμές και οι εκδόσεις εξοπλισμού θα ανακοινωθούν τέλος του μήνα, παράλληλα με το «άνοιγμα» των παραγγελιών. Σπεύσατε!

in.gr