Πρόεδρος Σωτηρίτσας για την δολοφονία στην Λάρισα: Ταξίδεψε από την Αθήνα για να την σκοτώσει
2 years, 7 months ago
6

Μαρτυρία στο protothema.gr – Την πυροβόλησε τουλάχιστον οχτώ φορές μπροστά σε κόσμο

Σοκάρουν τα στοιχεία της δολοφονίας της 43χρονης γυναίκας με οκτώ τουλάχιστον πυροβολισμούς, η οποία έπεσε θύμα του 53χρονου συζύγου της, μέσα στην ταβέρνα που διατηρούσε στο χωριό ο αδελφός της.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο πρόεδρος Σωτηρίτσας Βασίλης Λέτσιος η 43χρονη εδώ και 4 με 5 μήνες είχε επιστρέψει στο χωριό της προκειμένου να βοηθήσει στην επιχείρηση του αδελφού της ο οποίος μετά από περιπέτεια με την υγεία  του βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης:

«Αυτός δεν ήταν εδώ ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε. Τι να πω τα έχουμε χαμένα. Η κοπέλα ήταν από το χωριό και είχε παντρευτεί αυτόν από την Αθήνα και ζούσαν εκεί. Εδώ και λίγους μήνες όμως επειδή ο αδελφός της ήταν βαριά άρρωστος είχε έρθει στη Σωτηρίτσα και βοηθούσε στην ταβέρνα του. Τώρα τι προβλήματα είχαν μεταξύ τους κανένας μας δεν ξέρει. Αυτό που έμαθα είναι πως ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε μέσα στο μαγαζί του αδελφού της. Η κοπέλα ήταν 43ετών εκείνος μεγαλύτερος της. Ήταν πολλά χρόνια παντρεμένοι γιατί τα παιδιά τους είναι κοντά στα 20. Η κοπέλα πρέπει να ήταν εδώ τουλάχιστον 4 με 5 μήνες».