Πρώην παίκτης του Big Brother θα πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία
2 years, 9 months ago
6

Μπορεί να έχει δημιουργηθεί ένας κακός χαμός με το νέο κύκλο του Big Brother, αλλά ο παλιός φαίνεται πως… άνοιξε νέους ορίζοντες στους συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Yes, πρώην παίκτης αυτού βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με γνωστή εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταιvιών, για να συμμετάσχει και αυτός σε ταινία.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για deal με πολλά μηδενικά…

Ποιος είναι ο πρώην παίκτης του Big Brother

Ο λόγος για τον Νικόλα Παπαπαύλου, ο οποίος είχε μιλήσει ανοιχτά για τις προτιμήσεις του μέσα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ξεκαθαρίζοντας πως προτιμά για παρτεvέρ άτομα του ιδίου φύλου.

 

 

Πώς είχε συστηθεί ο ίδιος στο κοινό του Big Brother

Ο 37χρονος gay ακτιβιστής Νικόλας Παπαπαύλου μένει στο Παγκράτι. Έχει τρία σκυλιά. Διαχειρίζεται ακίνητα για γνωστή πλατφόρμα ενοικίασης. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα του.
Είναι επίμονος, εκρηκτικός, με απόλυτο τρόπο σκέψης, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα bullying & διαφορετικότητας.

«Είμαι ένα ανοιχτά γκέι άτομο και έχω την καλύτερη σχέση με όλους. Είμαι εδώ για να περάσω το μήνυμά μου σε όσους εναντιώνονται στη διαφορετικότητα. Λόγω της διαφορετικότητάς μου στα χρόνια του σχολείο οδήγησε στο να δεχτώ από λεκτική έως και σωματική βία. Είμαι σήμερα εδώ για να δείξω σε όλα τα παιδιά που μπορεί να αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο, ότι δεν πρέπει να κλειδώνονται, δεν πρέπει να πηγαίνουν πίσω», είχε δηλώσει.

in.gr