Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι – «Το όπλο δεν ήταν δικό μου, δασκάλεψαν την κόρη μου για να το πει»
2 years, 4 months ago
6

Τη δική της οπτική για τα γεγονότα που την έστειλαν στην φυλακή δίνει η εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο όσον αφορά στην υπόθεση επίθεσης στον οφθαλμίατρο, στο Χαλάνδρι.

Όπως είπε η ίδια σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1, αρνείται ότι είχε όπλο. «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως η διαμάχη που είχαμε έγινε στην είσοδο στην πολυκατοικίας. Όχι στο γκαράζ που βρέθηκαν σφαίρες» είπε χαρακτηριστικά.

Η 49χρονη εικαστικός, η οποία βρίσκεται υπό κράτηση μετά την επίθεση με όπλο εις βάρος του 68χρονου οφθαλμίατρου Γιώργου Νέου, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, τονίζει πως ο παραπάνω ισχυρισμός επιβεβαιώνεται και από γείτονα, ο οποίος είναι -όπως λέει- «ουδέτερος μάρτυρας», ενώ δεν διστάζει να πει πως το ότι η ίδια έφερε τσάντα είναι λόγια τα οποία τα «δασκάλεψαν» στο παιδί της να πει.

«Ανέβηκαν στο διαμέρισμα και του είπαν τι να πει, πως έβγαλα το όπλο από την τσάντα μου, τον δασκάλεψαν» υπογράμμισε.

Τι ισχυρίζεται για το παιδί

Σε άλλο σημείο, η Κλοντιάνα Τσέλο ισχυρίζεται πως το παιδί έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.

«Ο άνθρωπος αυτός εμφανιζόταν μετά από ένα σημείο ως σύντροφός μου και αναγκάστηκα και εγώ να αφήσω τη ντροπή μου και να αισθάνομαι ενοχές, όπως αισθάνονται πολλές φορές οι γυναίκες που βιάζονται» είπε.

Τέλος, σημειώνεται πως όσον αφορά στις αναρτήσεις που γίνονται στον λογαριασμό της στα social media, αυτές γίνονται σε συνεννόηση με την ίδια από φίλη της στην οποία έχει δώσει τους προσωπικούς της κωδικούς.

 

in.gr