Ραγίζει καρδιές η Βικτώρια Καρύδα τέσσερα χρόνια μετά την δολοφονία Μακρή – «Είναι δύσκολο να ζεις με αυτόν τον πόνο»
23 days ago
6

H Βικτώρια Καρύδα τέσσερα χρόνια μετά την δολοφονία του συζύγου της μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Το μοντέλο, που έχασε τον άνδρα της Γιάννη Μακρή δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει την μεγάλη απώλεια.

«Μερικές φορές με βοηθάνε οι φίλοι μου με τα παιδιά. Οι κουμπάρες μου, οι φίλες μου… Όταν έλειπα στο εξωτερικό τα κορίτσια ήταν υπέροχα. Να πάρουν τα παιδάκια από το σχολείο, να τα πάνε, να πάνε στις δραστηριότητες. Δε μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου» είπε αρχικά η Βικτώρια Καρύδα στην κάμερα του Happy Day.

«Πηγαίνω στο εξωτερικό. Μένω και στη Γερμανία. Στο μέλλον μπορεί να φύγω μόνιμα, δεν το ξέρω.  Ζω με ένα βάρος και μια μεγάλη στεναχώρια στην Ελλάδα. Είναι η χώρα μου αλλά αυτό που έζησα, που έχασα τον αντρούλη μου. Δε με βοηθάει που είμαι σε αυτή τη χώρα. Όπου κι αν κοιτάξω μου θυμίζει τον άντρα μου. Είναι πολύ δύσκολο να ζεις με αυτή τη στεναχώρια και αυτόν τον πόνο» είπε σε άλλο σημείο η Βικτώρια Καρύδα και συνέχισε,

«Πιστεύω στην Δικαιοσύνη και πιστεύω πως ότι κάνουμε το πληρώνουμε. Ο βασικός μάρτυρας δεν είναι στη ζωή αλλά έχει δώσει τα στοιχεία στις αρχές και αυτό αρκεί. Αυτό που έχει συμβεί είναι τραγικό αλλά δε μας εμποδίζει γιατί έχει δώσει όλα τα στοιχεία που έπρεπε να δώσει». Τέλος, η Βικτώρια Καρύδα ανέφερε: «Ζω συνέχεια αυτή τη στεναχώρια και προσπαθώ να παλέψω με όλο αυτό. Η χαρά μου είναι τα παιδάκια μου, δίνω όλη μου την αγάπη μου σε αυτά. Τα παιδιά μου, μου δίνουν χαρά και δύναμη. Ότι κάνω στη ζωή μου το κάνω γι΄αυτά. Είμαι δυνατή… Κρίμα που ο αντρούλης μου δεν είναι δίπλα μου. Δε μπορώ να δεχτώ όλο αυτό που έχει συμβεί».

in.gr