Ριφιφί στο Ψυχικό : «Φως» στην υπόθεση θα ρίξουν τα στίγματα των κινητών του Γκουρούση
3 years, 16 days ago
6

Οι έρευνες πρόκειται να αποκαλύψουν πώς και πού κινήθηκε ο 58χρονος ειδικά τις ώρες μετά τις επισκέψεις του στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας του Ψυχικού

Απαντήσεις στην υπόθεση του «χρυσού» πλιάτσικου σε τράπεζα του Ψυχικού αναμένεται να ρίξουν έρευνες των Αρχών.

Στο «μικροσκόπιο» βρίσκονται τα κινητά του Βασίλη Γκουρούση τα οποία αναμένεται να οδηγήσουν τους αστυνομικούς στο θησαυρό των 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι έρευνες πρόκειται να αποκαλύψουν πώς και πού κινήθηκε ο 58χρονος ειδικά τις ώρες μετά τις επισκέψεις του στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας του Ψυχικού, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του protothema.gr.

Οι Αρχές ελπίζουν πως με οδηγό τις άρσεις και τα στίγματα του κινητού θα χαρτογραφήσουν τις κινήσεις του Βασίλη Γκουρούση και θα σχηματίσουν εναν κύκλο με τα δρομολόγια και τις επαφές που ίσως τους οδηγήσουν στις κρυψώνες.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για την αναζήτηση πιθανών συνεργών που βοήθησαν ή συμμετείχαν στο colpo grosso που σχεδίασε και εκτέλεσε ο 58χρονος «ροζ πάνθηρας με το κατσαβίδι». Σε αυτό το κομμάτι των ερευνών βασικό ρόλο παίζει ο 52χρονος Μπαγκλντεσιανός που ο Γκουρούσης είχε διορίσει … πρόεδρο του ινστιτούτου ομορφιάς.

Ένα μυστηριώδες πρόσωπο τον οποίο κανένας – ούτε καν η Τέτα Καμπουρέλη– δεν είχε δει, ούτε ποτέ ειχε συνομιλήσει τηλεφωνικά μαζί του, πλην του συζύγου της, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοι να αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι ένα πρόσωπο – φάντασμα το οποίο ο Γκουρούσης «φύτεψε» για να του φορτώνει τις βρώμικες δουλειές του.

Η κατάθεση της Καμπουρέλη

Πριν λίγες ημέρες, για την υπόθεση κατέθεσε η κ. Καμπουρέλη.

Η 53χρονη nail artist απάντησε στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών σχετικά με τα τέσσερα πρόσωπα που ερευνήθηκαν για συμμετοχή στην πολύκροτη υπόθεση.

Δηλαδή της ενδυματολόγου και φίλης του συζύγου της, του Μπαγκλαντεσιανού προέδρου των επιχειρήσεων της οικογένειας που έχει εξαφανιστεί και αναζητείται, του γνωστού κοσμηματοπώλη και του λογιστή του Γκουρούση.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι η μία εκ των τεσσάρων γυναικών θυμάτων ήταν για χρόνια πελάτισσά της ενώ τις υπόλοιπες ισχυρίζεται ότι δεν τις γνώριζε.

in.gr