«Ρουφάγανε σαν σαύρες»: Ο Στέφανος Χίος κράζει τον Snik επειδή κάπνιζε μέσα στο Λούβρο
1 month, 8 days ago
6

Ένα μονταρισμένο βίντεο που προκαλεί γέλιο μέσα την τραγικότητά του.

Έντονες είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από χθες μετά την δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο προφίλ του γνωστού τράπερ.

Πολιτισμό… δίδαξε για ακόμα μια φορά ο γνωστός για όλους τους λάθος λόγους τράπερ, Snik.

Ο τράπερ, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα το μουσείο του Λούβρου, κάτι για το οποίο ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους με σειρά αναρτήσεων στο Instagram. Αυτό από μόνο του θα αποτελούσε ένα πολύ όμορφο γεγονός, εάν σε ένα από τα βίντεο που ανήρτησε δεν κάπνιζε μέσα στο μουσείο.

  • Διαβάστε ακόμα: Μύκονος: Αυτή είναι η… αντικαταστάτρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην καρδιά του Snik

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τράπερ, που «πλημμύρισε» το Instagram με stories από τα σπάνια έργα τέχνης που υπάρχουν στο δημοφιλές μουσείο, εκτός από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του από την παραμονή του στο μουσείο, ανέβασε και ένα βίντεο όπου δείχνει την εκκεντρική εμφάνισή του.

Ο τραγουδιστής επέλεξε να φορέσει μία μάσκα που καλύπτει όλο το πρόσωπο (γνωστή ως μπαλακλάβα ή αλλιώς full face) και γυαλιά ηλίου. Ωστόσο αυτό που είναι εξοργιστικό είναι ότι σε ένα βίντεο εμφανίζεται να καπνίζει ηλεκτρονικό τσιγάρο μέσα στο μουσείο.

Οι αντιδράσεις ήταν πάρα πολλές για τηνασέβειά του, όμως κορυφαίο ήταν το βίντεο που κυκλοφόρησε με το «κράξιμο» από τον Στέφανο Χίο σε ένα μοντάζ που προκαλεί γέλιο παρά την τραγικότητά του. 

  • Διαβάστε ακόμα¨Αθηναΐς Νέγκα: Ξεσπά κατά του Snik μετά το βίντεο που τον δείχνει να καπνίζει στο Λούβρο

Έντονες είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο στο προφίλ του γνωστού τράπερ Snik στο οποίο φαίνεται μέσα στο μουσείο του Λούβρου να φορά full face μάσκα και να καπνίζει, κάτι που ως γνωστόν απαγορεύεται στους μουσειακούς χώρους, πόσω μάλλον σε ένα μουσείο που φιλοξενεί μερικά από τα πιο σπάνια έργα τέχνης.

Αυτό το βίντεο είδε και η Αθηναΐς Νέγκα και έγινε έξαλλη.

Η δημοσιογράφος θέλησε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram να εκφράσει την αγανάκτησή της με τον Snik, αποκαλώντας τον μάλιστα… «τσογλάνι».

«Οικογένειες, φοιτητές, φιλότεχνοι… Κάνουν οικονομίες για να έχουν την ευκαιρία να δουν τα αριστουργήματα στο Λούβρο και το τσογλάνι όχι μόνο έχει φράγκα να πάει, αλλά να πάει και πάλι να μείνει στουρνάρι. Τα μουσεία υπάρχουν για να δίνουν χαρά» έγραψε η Αθηναΐς Νέγκα.