Ρούλα Πισπιρίγκου: Μάνα και αδερφή της Ρούλας πήγαν στο νεκροταφείο και πέταξαν όλα τα «δώρα» Μαλένας και Ιριδας
1 year, 11 months ago
6

Κουκλάκια, κορδέλες, καρδούλες, ροζ αντικείμενα και παιχνιδάκια κατέληξαν… στους κάδους

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας, όπου βρέθηκαν νωρίς το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου η μάνα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flamis.gr, οι δύο γυναίκες πήγαν στους τάφους της Μαλένας και Ίριδας και πέταξαν στα σκουπίδια, όσα λουλούδια και αντικείμενα είχαν αφήσει στα μνήματα άνθρωποι που επισκέπτονταν το κοιμητήριο.

Κουκλάκια, κορδέλες, καρδούλες, ροζ αντικείμενα και παιχνιδάκια κατέληξαν… στους κάδους.

«Μόνο επεισόδιο δεν έγινε. Άρχισε να λέει σε έντονο ύφος η αδελφή και στη συνέχεια και η μάνα, σε μία άλλη κυρία που πιθανόν να ήταν καντηλανάφτισσα, πως … όσα αντικείμενα τρίτων βλέπει στον τάφο να τα πετάει στα σκουπιδια» ανέφεραν στην ιστοσελίδα flamis.gr.

Οι δύο γυναίκες άφησαν δύο λαμπάδες και έφυγαν.

Όταν πετούσαν λουλούδια

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν μία τέτοια κίνηση. Την 1η Απριλίου, όταν αστυνομικοί είχαν μεταβεί στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα για να κάνουν έρευνες, τους είχε ανοίξει η αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Σε πλάνα που μεταδόθηκαν, φάνηκε να πετά με δύναμη και εμφανώς ενοχλημένη τα λουλούδια που είχε αφήσει ο κόσμος για τα τρία νεκρά παιδιά.

in.gr