Σόφι Τέρνερ: Αποκάλυψε πως δεν της αρέσουν «μόνο» οι άνδρες – Το ποστ που αποκαλύπτει τις προτιμήσεις της
2 years, 9 months ago
6

Η ηθοποιός του Game of Thrones, Σόφι Τέρνερ, που υποδυόταν τον χαρακτήρα της Σάνσα Σταρκ, γιορτάζει τον μήνα Pride αναρτώντας ένα αινιγματικό story.

Η 25χρονη Σόφι Τέρνερ ανάρτησε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram, που έκανε τους θαυμαστές της να αναρωτηθούν ποια είναι τελικά η σεξουαλική της ταυτότητα.

Στην ανάρτησή της έγραφε διάφορες ατάκες, μεταξύ των οποίων: «Pride month babyyyyyyy», «Move, I am gay» και τέλος το μήνυμα που ξάφνιασε τους πάντες: «Ο χρόνος δεν είναι στρέιτ, ούτε και εγώ».

Η δημοσίευση έκανε τους φανς της να σπεύσουν στα social media, στηρίζοντας την απόφασή της, όπως ανέφεραν να μιλήσει ανοιχτά ως αμφιφυλόφιλη.

Βέβαια δεν έλειψαν και τα αστεία με έναν χρήστη να αναφέρει στο twitter «Μου λέτε ότι η Sophie Turner είναι bi και παντρεύτηκε τον Joe Jonas αντί για μένα ??????».

Η Turner δεν σχολίασε τις εικασίες σχετικά με τη σεξουαλικότητά της μετά τη δημοσίευση. Το 2019, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ;ότι στο παρελθόν είχε σχέσεις με γυναίκες ενώ είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν την ελκύει μόνο ένα φύλο.

«Όλοι πειραματίζονται», είπε η Turner στο περιοδικό Rolling Stone. «Είναι μέρος της ανάπτυξης. Λατρεύω μια ψυχή, όχι ένα φύλο.»

Σημείωσε ωστόσο, ότι ο Joe Jonas είναι το άτομο με το οποίο ανυπομονεί να περάσει τη ζωή της. Η ηθοποιός και ο μουσικός παντρεύτηκε τον Μάιο του 2019 σε μια κλειστή, μυστική τελετή μετά τα Billboard Music Awards στο Λας Βέγκας.

Το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο τους παιδί – την κόρη Willa τον περασμένο Ιούλιο.

in.gr