Σταμάτης Γονίδης: «Γιατί περιφέρουν μία κούκλα και δεν αφήνουν την περιφορά της εικόνας της Παναγίας;»
2 years, 6 months ago
6

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη γέννηση της κόρης του, αλλά και τη βαθιά του πίστη στο Θεό.

 

«Έχουμε συχνούς ελέγχους στα μαγαζιά με τον κορωνοϊό, και με παραξενεύει που ένα θέμα υγείας μπορεί να σου στερήσει όλα τα όμορφα», ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής, ενώ πρόσθεσε ότι πάντα είχε στο μυαλό του ότι μπορεί κάποια στιγμή να μην έχει τη δυνατότητα να ασκήσει το επάγγελμά του.

«Όλα τα είχα στο μυαλό μου, μέχρι και να μην μπορώ να τραγουδήσω λόγω της φωνής μου. Δεν είμαι απερίσκεπτος, πάντα είχα στο νου μου να έχω οικονομίες στην άκρη», είπε ο Σταμάτης Γονίδης.

Αναφερόμενος στη βαθιά του πίστη στο Θεό, ο ίδιος εξήγησε ότι «Αν δεν είχα δει πράγματα και θαύματα δε θα ήμουν ορθόδοξος όσο είμαι. Γιατί να μη γίνει μια λιτανεία και γιατί οι εκκλησίες να γίνουν εμβολιαστικά κέντρα; Δεν είναι σωστό αυτό.

 

Η πίστη κινεί βουνά. Έχω δει φουρτούνα να γίνεται γαλήνη μέσα σε πέντε λεπτά, μέσα από πίστη. Ενώ είχε νοτιά, και το κύμα έπεφτε στα βράχια, έγινε λίμνη».

Για τη γέννηση της κόρης του ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέφερε, «Το μωράκι μας είναι εννιά μηνών. Έχω άλλα δύο κορίτσια και έχω και εγγόνια. Δεν τα μεγάλωσα, αλλά ήμουν εκεί. Αλλά το κλάμα που σε ξυπνάει, δεν το έχω ζήσει. Είναι μια εμπειρία ασύλληπτη. Θα βαφτίσουμε το μωρό Μαρία Ελένη. Όσοι τη βλέπουν λένε ότι μου μοιάζει πολύ. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η βάφτιση».

 

enimerotiko.gr