Συγκλονίζει η Μπέτυ Βακαλίδου: Ήμουν 12 ετών όταν άρχισε η κακοποίησή μου – Δεν συγχωρώ την οικογένειά μου
2 years, 15 days ago
6

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν το βράδυ της Δευτέρα η Μπέτυ Βακαλίδου, η οποία αναφέρθηκε στην κακοποίηση που είχε δεχθεί και την απόρριψη από τους γονείς της.

«Mίλησα ελεύθερα και αυτό ήταν η αιτία και η αφορμή να εγκαταλείψω το σπίτι μου και την οικογένειά μου, λίγο πριν κλείσω τα 15. Δεν τους ξαναείδα από τότε. Έχουν πεθάνει, όπως και κάποια αδέρφια. Δυο τρεις ήταν χειρότεροι από τους γονείς. Έκανα μια τελευταία προσπάθεια το 1998. Μίλησα με τη μητέρα μου, αρνήθηκε επίμονα να με δει και μου είπε ότι ο πατέρας μου έχει πεθάνει. Δεν δέχτηκε να με συναντήσει και κρατούσα το τηλέφωνο αρκετή ώρα μήπως μου πει πάρε ξανά. Δεν το έκανε” αποκάλυψε η Μπέτυ Βακαλίδου

«Όχι δεν γιατρεύεται, αλλά δεν αιμορραγεί αυτή η πληγή. Έχω μάθει να χειρίζομαι τα πράγματα και συμφιλιώθηκα με αυτά. Όμως τα τραύματα παραμένουν. Η κακοποίησή μου ξεκίνησε από τα 12 μου. Όχι δεν τους έχω συγχωρήσει. Αρνούμαι να μπω στη διαδικασία και να το κάνω. Δεν έχει νόημα” εξομολογήθηκε η Μπέτυ Βακαλίδου.

«Η πορνεία αλλοτριώνει, σε κάνει να μην νοιάζεσαι για τίποτα. Ξεχνάς το λεξιλόγιό σου, αποτυπώνεται η δυσκολία της δουλειάς. Η δουλειά έχει μία χυδαιότητα και αποτυπώνεται στα μάτια σου, στο πρόσωπό σου. Το αντίδοτό μου στην πορνεία ήταν το διάβασμα, ο κινηματογράφος και το θέατρο. Ήμουν 27 χρόνια στην πιάτσα. Ένιωσα ότι πρέπει να σταματήσω για να μην χαθώ. Είχα φροντίσει τα οικονομικά μου. Δεν εθίστηκα ποτέ στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά» πρόσθεσε.

enikos.gr