Συνεχίζεται η εμβολιαστική προπαγάνδα: Αναγκαίο και το εμβόλιο της γρίπης!
22 days ago
6

Τι ισχύει αν συνδυαστεί με τρίτη δόση για τον κορωνοϊό

Η εμβολιαστική προπαγάνδα δεν έχει τελειωμό. Εδώ και μήνες επιστήμονες, ειδικοί και κυβερνώντες προσπαθούν με κάθε μέσο και κάθε τρόπο να πείσουν τους πολίτες να προχωρήσουν στην πραγματοποίηση του εμβολίου για τον κορωνοϊό, και τώρα ξεκίνησαν άλλο αφήγημα. Τώρα, έγινε απαραίτητο και το εμβόλιο της γρίπης!

Για αυτή την… αναγκαιότητα μίλησε καθηγητής εντατικής θεραπείας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Ο περίφημος δόκτωρ-τρόμος τώρα έχει επιδοθεί σε έναν διαφημιστικό «αγώνα» προώθησης και των εμβολίων της γρίπης…

Όπως εξήγησε, πέρυσι δεν χρειάστηκε το συγκεκριμένο εμβόλιο λόγω των περιοριστικών μέτρων που ίσχυαν κατά της πανδημίας και συγκεκριμένα ανέφερε πως «επειδή δεν υπήρχε γρίπη πέρσι δεν υπήρχαν και άτομα με φυσική ανοσία στη γρίπη, μόνο στους εμβολιασμένους υπήρχαν ποσοστά ανοσίας».

Τι ισχύει αν συνδυαστεί με τρίτη δόση εμβολίου για τον κορωνοϊό

Σχετικά με το συνδυασμό της 3ης εμβολιαστικής δόσης κατά του κορονοϊού και το εμβόλιο γρίπης, ο καθηγητής επισήμανε πως δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος αν χορηγηθούν και τα δύο ταυτόχρονα, ωστόσο συμβουλεύει να υπάρχει κάποια χρονική απόσταση μεταξύ των εμβολίων: «Ιατρικά μπορεί να συμβεί, απλά όταν εμβολιάζω προσπαθώ να διεγείρω το ανοσοποιητικό προς μια κατεύθυνση, δεν έχει νόημα να το διεγείρω ταυτόχρονα προς δύο κατευθύνσεις. Κανείς δεν θα πάθει τίποτα αν τα κάνει ταυτόχρονα. Καλό θα ήταν όμως να γίνουν με απόσταση 15 ημερών».

newsbreak.gr