Τάσος Μπερδέσης: Γιατί η πρώην του Διονυσία Κουκίου δεν πήγε στην κηδεία
2 years, 10 months ago
6

Η πρώην σύντροφος του Τάσου Μπερδέση, Διονυσία Κουκίου, δεν πήγε στην κηδεία του 39χρονου πυγμάχου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ONTIME, η πρώην σταρ Ελλάς απουσιάζει στο εξωτερικό σε επαγγελματικό ταξίδι και έτσι δεν μπόρεσε να πει το τελευταίο “αντίο” μαζί με τους φίλους και τους συγγενείς του χθες. Ο Τάσος Μπερδέσης και η Διονυσία Κουκίου έφτασαν ένα βήμα πριν από τον γάμο. Το πρώην μοντέλο δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ, καθώς είναι ιδιαίτερα σοκαρισμένη από την άγρια δολοφονία του.

Σε ένδειξη πένθους η πρώην Σταρ Ελλάς, όπως ανακοίνωσε στα social media, η επιχείρηση που διατηρεί στην Πάτρα χθες λόγω της κηδείας του πυγμάχου, παρέμεινε κλειστή.

 

Το 2014 όταν το ζευγάρι χώρισε, ο Τάσος Μπερδέσης είχε δώσει συνέντευξη μιλώντας μεταξύ άλλων για τον χωρισμό του, για τον γάμο που αναβλήθηκε αλλά και για το παράπονό του: “Τα media και οι δημοσιογράφοι σπεύδουν να ενδιαφερθούν για μένα όταν κάτι κακό συμβαίνει! Είμαι αήττητος στην πυγμαχία στην Ελλάδα από το 2000 και μόνο κάτι μονόστηλα έχουν γραφτεί γι’ αυτό! Τώρα είδα δεκάδες δημοσιεύματα ότι χώρισα! Αυτή την περίοδο προετοιμάζομαι για τον πιο δύσκολο αγώνα της καριέρας μου με τον Τούρκο πρωταθλητή και όλη η ενέργειά μου είναι στην προετοιμασία μου. Η Διονυσία, όπως και κάθε γυναίκα θέλουν να τους αφιερώνεις χρόνο. Με θέλει να την στηρίζω σε όλα και συνεχώς, κάτι που κάνω, αλλά ένα μήνα πριν από κάθε αγώνα η αλήθεια είναι ότι αλλάζω και κλείνομαι στον εαυτό μου. Για να βάλω ένα τέλος στην παραφιλολογία, θα σας πω ότι η Διονυσία είναι η γυναίκα της ζωής μου και δεν θέλω να την χάσω. Ίσως φταίω στο ότι δεν ήμουν δίπλα της σε κάποια πράγματα, ασήμαντα για εμένα, σημαντικά όμως για εκείνη. Ένας τσακωμός δεν είναι χωρισμός. Για μένα τουλάχιστον. Εγώ άλλωστε τσακώνομαι καθημερινά στο ρινγκ και μετά είμαστε αγκαλιά με τους συναθλητές ή τους αντιπάλους μου. Χωρισμός δεν είναι η απόσταση ή η αποστασιοποίηση! Ένα μήνα πριν από κάθε αγώνα μου χωρίζω με όλους και τα φτιάχνω με τον προπονητή μου, για να μην είμαι στο ΚΑΤ την επόμενη ημέρα του αγώνα. Όποιος το καταλαβαίνει αυτό, μπορεί να είναι μέλος της οικογένειας μου”.