Τάσος Ξιαρχό – Η αγωνιώδης έκκληση της μητέρας του την ώρα της εξαφάνισης – Ήπιε πολλά χάπια και είναι επικίνδυνο
2 years, 4 months ago
6

Σάλος έχει ξεσπάσει από το βράδυ της Κυριακής (31/10) με τον Τάσο Ξιαρχό. O χορογράφος άσκησε σκληρή κριτική μέσω των social media σε μία άγνωστη κοπέλα για τα παραπάνω κιλά της.

Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις. Μετά την δημόσια καταγραυγή ο 29χρονος εξαφανίστηκε απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει. Ώρες μετά και αφού έδωσε σημεία ζωής, μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Ενώ απειλούσε να δώσει τέλος στην ζωή του, λαμβάνοντας μεγάλη ποσότητα από χάπια, η μητέρα σε δηλώσεις της εξέφραζε την ανησυχία της.

Σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τόνισε ότι το μέρος που άφησε το αυτοκίνητό του είναι ερημικό και αν πέσει σε κώμα, θα είναι δύσκολο να εντοπιστεί.

«Δυστυχώς, δεν έχουμε κάποιο νεότερο, έχει εξαφανιστεί, τον ψάχνουν όλοι παντού. Ανησυχώ πολύ, γιατί έχει πάρει χάπια αρκετά κι αν πέσει σε κώμα εκεί στις ερημιές… Το σπίτι που μεγάλωσε ο Τάσος, εκεί που άφησε το αυτοκίνητό του είναι ερημικό μέρος, αν έχει πέσει σε κώμα, δεν θα τον βρει κανείς. Καταλάβατε;», δήλωσε αρχικά η μητέρα του.

Επίσης, αναφέρθηκε στα χάπια που κατανάλωσε ο γιος της: «Εγώ έκανα μία έκκληση και από το Instagram αν είναι με κάποια φίλη του κάπου, σε κάποιο σπίτι και προσπαθεί να το περάσει έτσι απλά, να πάει σε ένα νοσοκομείο. Ήπιε πολλά χάπια και είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Το ξέρω ότι τα ήπιε, γιατί το είπε σε μία πολύ καλή του φίλη και το πιστεύω, δεν θα της έλεγε ψέματα».

 

in.gr