«Θέλω να κάνουμε σεξ» είπε ο Ταγματάρχης στον 15χρονο που παρενόχλησε – Σοκαριστικές λεπτομέρειες
1 year, 5 months ago
6

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης με τον ταγματάρχη του Στρατού Ξηράς, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία 15χρονου για σεξουαλική επίθεση στον Χολαργό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα myholargos, στο περιστατικό που έγινε την Παρασκευή σε πλατεία του Χολαργού, ο 15χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι ο άγνωστος σε αυτόν ταγματάρχης του έδειξε ημίγυμνες φωτογραφίες του ίδιου και προσπάθησε να τον θωπεύσει.

Αυτό που δεν γνώριζε ο αξιωματικός του Στρατού Ξηράς ήταν ότι ο 15χρονος είναι αθλητής πυγμαχίας σε αθλητικό όμιλο, στον οποίο είχε προγραμματίσει να πάει για προπόνηση.

Έτσι όταν ο ταγματάρχης έκανε την κίνησή του προς τον 15χρονο, το νεαρό αγόρι φέρεται να τον απώθησε με γροθιές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

Τον διάλογο δημοσίευσε η Espresso:

Ταγματάρχης: Θέλω να κάνουμε σεξ

15χρονος: Τι λες μωρέ… Φύγε από εδώ… Είμαι 15 ετών.

Ταγματάρχης: Και τι μ΄ αυτό… Δεν πειράζει.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η Στρατονομία, η οποία αφού τον συνέλαβε, τον οδήγησε στο Στρατοδικείο απ’ όπου αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος.

Με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, δόθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, εντολή να γίνει ταχύτατη διεκπεραίωση της υπόθεσης με το ερώτημα της άμεσης απόταξης.