Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη 25χρονης drug dealer που μετέφερε 14 κιλά ηρωίνης
2 years, 9 months ago
6

Κατά τη διαρκεια της καταδίωξης η 25χρονη πέταξε τα ναρκωτικά στα σκουπίδια ενώ λίγο πριν συλληφθεί, όρμησε στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και επιχείρησε να τους δείρει

Κινηματογραφική καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη με πρωταγωνίστρια μια 25χρονη drug dealer.

Η νεαρή «πιλότος», χωρίς δίπλωμα οδήγησης κατάφερε να σηκώσει στο πόδι την πόλη, εμβολίζοντας με ένα «πειραγμένο» suzuki Swift, μέσα σε μόλις πέντε λεπτά (!) τεσσερις φορές τα περιπολικά, κινούμενη δυο φορές στο αντίθετο ρεύμα και μια όπισθεν πετώντας κατά τη διαρκεια του κυνηγητού, τα πακέτα με τα 12 κιλά ηρωίνης στα σκουπίδια ενώ λίγο πριν συλληφθεί, όρμησε στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών του Γραφείου Γενικών Υποθέσεων και της Αμεσης Δράσης και σαν …λυσσασμένη γάτα, επιχείρησε να τους δείρει! Όλα ξεκίνησαν στις 11:30 χθες το πρωί.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών του Γραφείου Γενικών Υποθέσεων, μιας υπηρεσίας που απλώνεται επιχειρησιακά σε όλη την Ελλάδα και εχει συνδέσει το όνομα της με επιτυχίες, είχαν την πληροφορία για τη δράση ενος κυκλώματος με έδρα την Αθήνα και παράρτημα στη Θεσσαλονίκη, που έριχνε ηρωίνη στα στέκια της πρωτεύουσας και της νύφης του Θερμαικού. Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η συγκριμένη γυναίκα την οποία μόλις εντοπισαν έθεσαν στο μικροσκόπιο. Χθές, στις 10:58 η 25χρονη, μετέβη σε μεταφορική εταιρεια στην οδο Εννέα Εκτελεσθέντων Καλοχωριτών και παρέλαβε ενα κιβώτιο. Στις 11:30 στη συμβολή των οδών Μοναστηριου και Βάρναλη, περιπολικό της Άμεσης Δρασης της κάνει σήμα να σταματήσει. Εκείνη, οχι μόνο δεν ανεβάζει χειρόφρενο, αλλά πατάει γκάζι εμβολίζοντας το περιπολικο αρχικά στο πίσω μέρος και στη συνέχεια με ταχύτητα και επικίνδυνους ελιγμούς, το εμβολίζει ξανα στην μπροστινή δεξια πλευρά.

Οι σκηνες που ακολουθούν θυμίζουν χολιγουντιανό πλατό…Στις 11:31, στη συμβολή των οδών Ηλεκτρας Αποστόλου και Γιαννιτσών, οχι μόνο δεν σταματαει στο σημα, αλλα ξεφορτώνεται σε εναν καδο 12.5 κιλά ηρωίνης. Στις 11:33 κοντά στον κυκλικό κόμβο ΚΤΕΛ Μακεδονία, πετάει αλλα τρια δέματα 1.5 κιλά ενώ κάνοντας όπισθεν εμβολίζει και πάλι το περιπολικό στο μπροστινό αριστερο μέρος.

Λίγο πιό κάτω, ριχνει άλλο ένα δέμα με μισό κιλό ηρωίνης έξω ενώ στις 11:34 επί της οδού 26ης Οκτωβρίου στο ύψος Βογιατζόγλου, κανει αναστροφή και οδηγεί με τρελή ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση ΚΤΕΛ Μακεδονία. Τελικά στις 11·35 οι αστυνομικοί κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν. Όμως δεν ήταν εύκολη υποθεση.

Η drug dealer, πετάχτηκε έξω και με λύσσα ορμησε στους διώκτες της για να τους δείρει. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία ενώ οι έρευνες των αστυνομικών της Διωξης Ναρκωτικών του γραφείου Γενικών Υποθέσεων συνεχίζονται.