Θρίλερ στη Ρόδο: Άλλες δύο δολοφονίες ομολόγησε η οικιακή βοηθός
1 year, 4 months ago
6

Ακόμη δύο δολοφονίες και την απόπειρα του παιδιού της, φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς η οικιακή βοηθός που σκότωσε την κατάκοιτη ηλικιωμένη που φρόντιζε.

Διαστάσεις θρίλερ προσλαμβάνει η υπόθεση με την 45χρονη οικιακή βοηθό που έπνιξε την 75χρονη ηλικιωμένη την οποία φρόντιζε, καθώς στο πλαίσιο της προανάκρισης που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας  υποστήριξε ότι σκότωσε άλλα δύο άτομα και ότι αποπειράθηκε να πνίξει και το παιδί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατικής», η 45χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το 2011 έδωσε σε μια διαβητική που φρόντιζε ζάχαρη και μέλι σκοπίμως και η ίδια πιθανολογεί ότι ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από αυτό, ενώ και πέρσι όπως είπε, έδωσε σε ηλικιωμένο που επίσης φρόντιζε, μεγάλη ποσότητα φαρμάκων οδηγώντας τον στο θάνατο.

Επιπλέον είπε στους αστυνομικούς οι οποίοι την άκουγαν έκπληκτοι, ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει το παιδί της, πνίγοντάς το με ζώνη, χωρίς ευτυχώς να τα καταφέρει!

Η 45χρονη οικιακή βοηθός νωρίτερα σήμερα ομολόγησε πως δολοφόνησε την 75χρονη ηλικιωμένη που φρόντιζε επειδή δεν την άφηνε να κοιμηθεί. Όπως αναφέρει η rodiaki.gr η 75χρονη ήταν ανήμπορη και άρρωστη και αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Η οικιακή βοηθός πρόσεχε την ηλικιωμένη τον τελευταίο μήνα. Επίσης πρόσεχε κι άλλα άτομα στο χωριό Καλυθιές τους προηγούμενους μήνες.