Τι έλεγε ένα μήνα πριν ο Μάνος Δασκαλάκης: «Θα νοικιάσω σπίτι δίπλα στη φυλακή, δεν θα την αφήσω μόνη της!»
1 month, 9 days ago
6

Ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριζε την εν διαστάσει σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, μέχρι τη στιγμή που πέρασε το κατώφλι του γραφείου της 18ης τακτικής ανακρίτριας, για να στηρίξει το κατηγορητήριο εις βάρος της 33χρονης, με την παράσταση πολιτικής αγωγής.

 

Μέχρι τότε ήταν σίγουρος για την αθωότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου και μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, σε περίπτωση που η 33χρονη μητέρα προφυλακιζόταν, ο 30χρονος πατέρας των τριών κοριτσιών που χάθηκαν, ήταν διατεθειμένος να νοικιάσει σπίτι οπουδήποτε, αρκεί να ήταν κοντά στις φυλακές.

Η απόφαση του Μάνου Δασκαλάκη στο ενδεχόμενο προφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα, την Καθαρά Δευτέρα, ο πρώην δικηγόρος του ζεύγους, Απόστολος Λύτρας, μετέβη στην Πάτρα και τους είχε αναφέρει το σενάριο προφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, αν όχι στον Κορυδαλλό, στη Θήβα.

 

Εντύπωση προκαλεί η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος υπογράμμισε «τι λες, που θα βάλουν φυλακή τη γυναίκα μου; Σου το λέω, πως αν έτσι γίνει, θα νοικιάσω διαμέρισμα δίπλα στις φυλακές και δεν θα την αφήσω μόνη της, χωρίς να έχει κάνει κακό στα παιδιά μου. Είτε Αθήνα την πάνε, είτε Θήβα, εγώ θα είμαι δίπλα της».

Ο Μάνος Δασκαλάκης ήθελε να ζητήσει μετάθεση για να βρίσκεται κοντά στην Ρούλα Πισπιρίγκου

Μάλιστα, οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι ήταν έτοιμος να ζητήσει μετάθεση από τη δουλειά του σε παράρτημα της επιχείρησης στην Αθήνα, προκειμένου να είναι κοντά στην Ρούλα Πισπιρίγκου.

 

Ωστόσο, όλα άλλαξαν σε μία νύχτα και πλέον ο Μάνος Δασκαλάκης έχει μετατραπεί στον μεγαλύτερο πολέμιο της εν διαστάσει συζύγου του, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας, ενώ στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Μαλένας και της Ιριδας.

enimerotiko.gr