Τι σχέση έχει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τον… Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και την Καρολάιν;
2 years, 2 months ago
6

Τι συνδέει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με την Καρολάιν, η οποία έχασε τη ζωή της από τα χέρια του συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου;

Σύμφωνα με στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, χωρίς φυσικά να υπάρχει κάτι μεμπτό, το σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο βρίσκεται σε απόσταση 200-300 μέτρων από αυτό της Καρολάιν, την οποία και γνώριζε από παιδί.

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώριζε την Καρολάιν από μικρό παιδί. Η Καρολάιν σκεφτόταν να ασχοληθεί με το θέατρο και μιλούσε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που ήταν άνθρωπος της τηλεόρασης, ζητώντας συμβουλές του» σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, ο τηλεοπτικός σταθμός προέβαλε και πλάνα από το 2015, όταν η Καρολάιν πρωταγωνιστούσε σε ερασιτεχνική θεατρική παράσταση, στο νησί. Ήταν ένα χρόνο πριν γνωρίσει τον Μπάμπη Αναγωστόπουλο.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι τρεις τους -δηλαδή η Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος- έκαναν μαζί καταδύσεις (σ.σ. ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν εκπαιδευτής).

Η βόλτα με το ελικόπτερο

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε επιβιβαστεί στο ελικόπτερο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος τον είχε πάει βόλτα.

«Ο Μπάμπης έλεγε συχνά στον Στάθη να τον πάει βόλτα με το ελικόπτερο, και κάποιοι θυμούνται ότι είχαν πετάξει πάνω από το νησί».

in.gr