Το δεκαπεντάχρονο παιδί επιχείρησε να αυτοκτονήσει μετά τον βιασμό από τον σκηνοθέτη!
3 years, 2 months ago
6

Κάποιοι υπάνθρωποι της εξουσίας τολμούν να μιλούν για συναίνεση!

Η πληροφορία είναι απόλυτα διασταυρωμένη και «αποτυπωμένη». Το δεκαπεντάχρονο αγόρι που έπεσε θύμα βιασμού από τον πασίγνωστο σκηνοθέτη – ηθοποιό, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος πάει την υπόθεση ακόμα πιο μακριά. Και δεν έχουμε λόγο να το αμφισβητήσουμε. Γίνεται λόγος για την οργή του πατέρα μόλις κατάλαβε – προφανώς μετά το απονενοημένο διάβημα του παιδιού – η οποία εκφράστηκε με μαχαιριές κατά του κτήνους που διέλυσε το κορμί αλλά κυρίως την ψυχή…

Και όμως, αυτός ο άνθρωπος συνέχισε να μεγαλουργεί στην τέχνη, ευρισκόμενος μονίμως στο απυρόβλητο αφού έχαιρε μιας σκανδαλώδους ασυλίας.
Τώρα, υπάρχει προσφυγή στην δικαιοσύνη. Αναμένουμε λοιπόν από την δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα ακόμα να κινηθεί ακαριαία, όπως έκανε στις άλλες περιπτώσεις. Και οι διαρροές από γνωστά κέντρα κάνουν λόγο για συναινετικό σεξ, είναι κατάπτυστες, υποκριτικές και καταδικαστέες.

Μην περιμένετε όμως την ίδια ευαισθησία από την πολιτική και πολιτειακή εξουσία. Εκεί οι παρεμβάσεις γίνονται ανάλογα με την ταυτότητα του βιαστή. Όπως έχει αποδειχθεί άλλωστε στο πρόσφατο παρελθόν με άλλες περιπτώσεις που δεν έλαβαν την ανάλογη προβολή, ακόμα και μετά από πρωτοδίκες καταδίκης της δικαιοσύνης.

Εμείς όμως θα είμαστε εδώ να σας ενημερώσουμε για όλες τις εξελίξεις, σπάζοντας για ακόμα μια φορά τα στεγανά της ενημέρωσης.

newsbreak.gr