Το… γύρισαν οι Νιγηριανοί: «Αγαπάμε τον Γιάννη και όσα έχει προσφέρει στο μπάσκετ»
1 year, 7 months ago
6

Η νέα ανάρτηση στο twitter της εθνικής Νιγηρίας μετά τα posts που προκάλεσαν αντιδράσεις.

Σε… χιούμορ απέδωσε ο επίσημος λογαριασμός Twitter της εθνικής Νιγηρίας όσα ανέφερε για τους αδερφούς Αντετοκούνμπο και ειδικά τον Γιάννη σε σειρά χθεσινών tweets που προκάλεσαν αντιδράσεις.

«Θυμηθείτε: Το Twitter φτιάχτηκε για να διασκεδάζουμε. Θα αγαπάμε πάντα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και όσα έχει κάνει για το παιχνίδι», αναφέρει το σχετικό ποστ της Εθνικής Νιγηρίας.

Δείτε την ανάρτηση:

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δημοσίευσε φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με τα τρία αδέρφια του ( Άλεξ, Θανάση και Κώστα), να φορούν τις φανέλες της εθνικής Ελλάδας μπάσκετ, γράφοντας: «ευλογημένος που το κάνουμε αυτό μαζί». Η δημοσίευση αυτή, προκάλεσε την αντίδραση του επίσημου λογαριασμού της εθνικής Νιγηρίας, η οποία προέβη σε ειρωνικό σχόλιο στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία με ένα παιδάκι που κοιτά απορημένο, ενώ στη συνέχεια έβαλε τα στιγμιότυπα από το ματς του Προολυμπιακού τουρνουά του 2012 στο Καράκας, όπου οι Νιγηριανοί απέκλεισαν την εθνική μας και έγραψαν: «Τυχαία βρήκαμε αυτά τα στιγμιότυπα. Η Νιγηρία νίκησε την Ελλάδα το 2012 στο Προολυμπιακό».

Τα ειρωνικά σχόλια συνεχίστηκαν για τον Αντετοκούνμπο στο ίδιο ύφος: «Τέλος πάντων, από τη στιγμή που είστε εδώ, τα πραγματικά παιδιά της Νιγηρίας επιστρέφουν στις 25 Αυγούστου με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σιγουρέψου ότι θα μας παρακολουθήσεις».