«Το κοντέρ έγραψε 37»: Μήνυμα αισιοδοξία από την Ρεγγίνα Μακέδου για τα γενέθλια της
1 year, 9 months ago
6

Ρεγγίνα Μακέδου έστειλα το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας με αφορμή τα γενέθλιά της.

Η ίδια ανέβασε φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελαστή κρατώντας μια τούρτα.

Στο μήνυμά της η Ρεγγίνα Μακέδου θέλησε να τονίσει την σημασία που έχει να είναι κάποιος δωρητής μυελού των οστών και ευχαρίστησε όσους την βοήθησαν σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που δίνει.

Διαβάστε τι έγραψε

«Το κοντέρ έγραψε 37!!!! Πολύ διαφορετικά γενέθλια… το δώρο μου ήταν 120 δότες μυελού των οστών σε μια υπέροχη εκδήλωση που έγινε στην πόλη μου!!! 83 δότες μυελού των οστών από την υπέροχη Κρήτη (Σητεία και Ιεράπετρα). Τα πιο ουσιαστικά γενέθλια μου !!!! Ξέρεις ο χρόνος περνάει και πρέπει να καταλάβεις ότι όλο το νόημα είναι η αγάπη , το να δίνεις , να χαμογελάς , να εκτιμάς εσένα αλλά και τους γύρω σου , να νιώσεις επιτέλους ότι η καλοσύνη είναι αρετή !!!

»Δύσκολες στιγμές περνάμε όλοι και κλαίμε και πέφτουμε αλλά… πάντα υπάρχει κάπου το φως να μας γεμίσει !!! Άπειρες οι ευχές σας και όλες έλεγαν υγεία και αυτό με γέμισε χαρά !!! Όχι ακόμα δεν γιατρεύτηκα η αποκατάσταση είναι μεγάλη μάχη! Στη μεταμόσχευση δεν τελειώνουν όλα με ένα εξιτήριο … ξεκινάει ο αγώνας μόλις βγεις εύχομαι σήμερα στα γενέθλια μου να με αγαπήσει το μόσχευμα όσο το αγαπώ!!!

»Άλλη μια φορά ευχαριστώ για τις ευχές και τις προσευχές εσείς με βοηθάτε και δεν το ξέρετε !!! Γίνετε δότες μυελού των οστών δώστε αίμα και αιμοπετάλια ελάτε να κάνουμε τον κόσμο λίγο πιο όμορφο!»

Δείτε την ανάρτηση

in.gr