«Το Νησί» – Ο «Δημήτρης» της αγαπημένης σειράς δέκα χρόνια μετά
2 years, 7 months ago
6

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει «Το Νησί» την επιτυχημένη σειρά του MEGA που κατάφερε να μας ταξιδέψει σε άλλες εποχές.

Ανάμεσα στο καστ πρώτης γραμμής της σειράς, με καταξιωμένους αλλά και πρωτοεμφανιζόμενους ταλαντούχους ηθοποιούς, υπήρχαν και κάποια παιδάκια.

Ένα από αυτά ήταν και ο Μάνος Τσαγκαράκης, που υποδύθηκε τον μικρό μαθητή της Ελένης (Κατερίνα Λέχου) καταφέρνοντας να συγκινήσει χιλιάδες τηλεθεατές με την ερμηνεία του.

«Το Νησί» υπήρξε μία από τις πιο επιτυχημένες δραματικές σειρές στην ελληνική τηλεόραση και μια από τις καλύτερες, αλλά και πιο ακριβές τηλεοπτικές παραγωγές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Είχε προβλήθεί από το MEGA την τηλεοπτική σεζόν 2010-2011 και ήταν βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Victoria Hislop, ενώ το σενάριο είχε επεξεργαστεί η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Ο Μάνος, που έπαιζε τον μικρό μαθητή της Ελένης (Κατερίνα Λέχου), είχε ξεχωρίσει και είχε κάνει εξαιρετική εντύπωση στους τηλεθεατές, οι οποίοι δάκρυζαν με τις ερμηνείες του κατά τη διάρκεια της σειράς.

Μετά το τέλος της σειράς, μάλιστα, ο μικρός τότε Μάνος, γύρισε στα μαθήματά του και έκτοτε δεν τον είδαμε σε κάποια άλλη τηλεοπτική παραγωγή, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και οι δικοί του, δεν είχαν βλέψεις να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ο Τσαγκαράκης ήταν μόλις 11 χρονών όταν έπαιξε στη σειρά.

Δέκα χρόνια μετά είναι αγνώριστος, αφού μεγάλωσε και ενηλικιώθηκε.

«Τότε ήμουν μαθητής της Ε΄ δημοτικού. Συνδύαζα το σχολείο με τα γυρίσματα. Στην πρώτη σκηνή ένιωθα παράξενα επειδή δεν είχα την εμπειρία. Όταν ο σκηνοθέτης είπε “πάμε”, ήμουν αγχωμένος, δεν ήθελα να τα θαλασσώσω. Έπρεπε να θυμηθώ τα λόγια μου και να δώσω βαρύτητα στις εκφράσεις μου.

»Τελικά όλα πήγαν καλά. Ήταν αναπάντεχη η αγάπη που εισέπραξα απ’ όλη την Ελλάδα. Δεν γνώριζα πώς θα αντιδράσει ο κόσμος με ένα δεκάχρονο παιδί. Όπου πήγαινα διακοπές είτε εκδρομή με το σχολείο, με αναγνώριζαν, με σταματούσαν στον δρόμο και μου έλεγαν “είσαι καταπληκτικός με έκανες να κλάψω”», είχε δηλώσει

Δείτε πώς είναι δέκα χρόνια μετά: