Το οργισμένο μήνυμα γειτόνισσας: «Κλείσε τα στόρια όταν κυκλοφορείς γυμνή στο σπίτι»
2 years, 8 months ago
6

Ένα οργισμένο μήνυμα από τη γειτόνισσα έφτασε στα χέρια μιας μητέρας. Η γειτόνισσα της ζητούσε να κλείνει τα στόρια γιατί «δεν θέλει τα παιδιά της να τη βλέπουν να τριγυρνά γυμνή μέσα στο σπίτι».

Η 26χρονη Ανεξάντρια Τέιλορ λέει πως εξοργίστηκε όταν βρήκε το γραπτό μήνυμα τυλιγμένο σε ένα πλαστικό και τοποθετημένο στο παρμπρίζ της.

Η γειτόνισσα έγραφε τα εξής στο μήνυμά της: «Θα το εκτιμούσα πολύ αν μπορούσες τουλάχιστον να κλείνεις τα στόρια όταν τριγυρνάς γυμνή στο σπίτι. Τα παιδιά μου δεν θέλουν να βλέπουν τον κ@@@ σου. Θα το εκτιμούσα πολύ, η γειτόνισσά σου».

Η μητέρα δύο παιδιών ωστόσο υποστηρίζει ότι κάποιος περιφερόταν και κρυφοκοίταζε μέσα στο σαλόνι της την ώρα που ήταν με το νυχτικό της, έσβηνε τα φώτα και ετοιμαζόταν για ύπνο.

Η Αλεξάντρια, η οποία ζει στο Έσεξ της Αγγλίας, δήλωσε, σύμφωνα με τη Daily Star: «Στην αρχή ήμουν εντελώς έξαλλη. Ήξερα ακριβώς ποια ήταν και μου είχαν ζητήσει να μετακινήσω το αυτοκίνητό μου που ήταν παρκαρισμένο στον δρόμο. Πάντα όμως προσπαθούσα να μη δημιουργώ εντάσεις με τους γείτονες».

 

Η Αλεξάντρια, η οποία ζει με τα μικρά παιδιά της, πιστεύει ότι το σημείωμα έρχεται από κάποιον που την είδε από το παράθυρο την ώρα που κλείδωνε το περασμένο Σάββατο.

«Δεν ασχολήθηκα, χασκογελούσαν και απλώς το αγνόησα. Μετά ωστόσο, πολλές μέρες αργότερα, έβαλαν το σημείωμα στο παρμπρίζ στο αυτοκίνητό μου. Σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν ένα σημείωμα που με προειδοποιούσε για κάτι στο αυτοκίνητο, αλλά όχι, απλώς ένα σημείωμα που αφορούσε τον κ@@@ μου».

Παρόλο που το σημείωμα την ενόχλησε αρχικά, η μητέρα το συζήτησε με τις φίλες της και έκανε μια ανάρτηση στο Facebook με την εξής ερώτηση: «Έχω άδικο εδώ;». Τα σχόλια, όπως λέει την έκαναν να γελάσει και μπόρεσε να δει την αστεία πλευρά του περιστατικού.

Πηγή: newsbeast.gr