Το τελευταίο δείπνο του επιχειρηματία Κυπαρίσση πριν εξαφανιστεί – Δείτε φωτογραφίες
20 days ago
6

Ο επιχειρηματίας κατέγραψε με το κινητό του το δείπνο και ανέβασε το story στο Ιnstagram – Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η κίνησή του δείχνει πως δεν ανησυχούσε ή φοβόταν κάτι – Τι δηλώνει ο αδελφός του επιχειρηματία – Τα ύποπτα καμένα αυτοκίνητα που εντοπίστηκαν στα Σπάτα

Το τελευταίο δείπνο, λίγες ώρες πριν τον εξαφανίσουν, ανέβασε στο Instagram, ο επιχειρηματίας από το Μενίδι.

Ο Γιώργος Κυπαρίσσης, χθες το βράδυ, έτρωγε σε ταβέρνα, όπου με το κινητό του τηλέφωνο κατέγραψε το δείπνο και λίγο πριν εξαφανιστεί ανέβασε το story στο Instagram. Μια κίνηση που, όπως λένε οι αστυνομικοί, δείχνει πως δεν ανησυχούσε ή φοβόταν κάτι.

last_meal___2_
last_meal___3_
last_meal___4_
last_meal___5_
last_meal___6_
last_meal___7_
last_meal___8_
last_meal___1_

επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων και διατηρεί καταστήματα στο Μενίδι και στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, βρισκόταν σε ταβέρνα χθες το βράδυ στα Λιόσια όταν περίπου στη 1:00 τα ξημερώματα, κατά την επιστροφή του στο σπίτι του στο Ντράφι, εξαφανίστηκε υπό άγνωστες συνθήκες.

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε από φίλο του. Η αστυνομία, που αναζητά τον επιχειρηματία, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα αλλά χειρίζεται την υπόθεση ως απαγωγή.

epixeirimatias_exafanisi

Στα Σπάτα εντοπίστηκαν καμένα αυτοκίνητα που ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκαν για την αρπαγή του.

kamena-aytokinita-spata_2
spata-kamena

Μέχρι στιγμής, πάντως, κανείς δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 7 Αυγούστου 2020 ο αδελφός του επιχειρηματία είχε πέσει θύμα ληστών, οι οποίοι εισέβαλαν στο συνεργείο που διατηρεί επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 254 στο Μενίδι και τον πυροβόλησαν στο πόδι. Ο δράστης τότε διέφυγε από το σημείο με τη βοήθεια συνεργού και ο τραυματισμένος διακομίστηκε στο ΚΑΤ.

«Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της» είπε ο αδερφός του εξαφανισμένου επιχειρηματία.

Ο αδερφός του επιχειρηματία ευχαρίστησε το ενδιαφέρον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αλλά ζήτησε ευγενικά την αποπίεση της είδησης καθώς όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους.

«Δεν θα ήθελα να πω κάτι αυτήν τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας, ήδη έχετε κάνει πολλά, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της και δεν θα ήθελα να πιέσετε άλλο την είδηση» είπε ο αδερφός του.