Τρίκαλα – Έτσι τραβήχτηκε το ροζ βίντεο με τη 15χρονη – Τι δήλωσε ο δικηγόρος της
2 years, 4 months ago
6

Η υπόθεση με το ροζ βίντεο στα Τρίκαλα έχει προκαλέσει οργή για τον 20χρονο που φαίνεται να ήταν αυτός που δημοσιοποίησε ό, τι είχε συμβεί ανάμεσά τους.

Για το συγκεκριμένο βίντεο και το πώς διέρρευσε μίλησε ο δικηγόρος της ανήλικης κοπέλας, Δημήτρης Σαμαρτζής.

Διαβάστε επίσης: Τρίκαλα – Τι είπε στο MEGA η μητέρα της 15χρονης για το ροζ βίντεο

Η δολοφονία χαρακτήρα οδηγεί στα χειρότερα

Ο ίδιος στέλνει μήνυμα μέσα από το trikalavoice.gr λέγοντας πως «η δολοφονία χαρακτήρα και δη ενός ανηλίκου κοριτσιού στη τρυφερή και άγουρη ηλικία των 15 ετών από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκε και του «χάρισε» τον εαυτό της με δημόσια διαπόμπευση και άγρια εκμετάλλευση, είναι η ίδια ακριβώς αιτία που δημιουργεί μελλοντικά θύματα και εν τοις πράγμασι δολοφονημένα γυναικεία σώματα».

Η πλευρά του κοριτσιού κινείται ήδη νομικά και καταθέτει το επίμαχο υλικό στις αστυνομικές αρχές προκειμένου να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Ο Δημήτρης Σαμαρτζής μιλώντας στον «Ζυγό FM 100» σημείωσε πως το βίντεο διέρρευσε σε όλα τα σχολεία των Τρικάλων. Τη βιντεοσκόπηση έκανε ο 20χρονος χωρίς να γίνει αντιληπτός από την ανήλικη, σύμφωνα με τον δικηγόρο. Στο βίντεο φαίνεται η σεξουαλική πράξη, τα στοιχεία του κοριτσιού και περιπαιχτικά σχόλια. Τέλος ο δικηγόρος κάνει λόγο για τρομακτική εμπειρία και διαπόμπευση.

in.gr