Τρίκαλα – Καταγγελία για 20χρονο που διέρρευσε ερωτικό βίντεο 15χρονης
2 years, 4 months ago
6

Η καταγγελία έγινε από τη μητέρα ενός 15χρονου κοριτσιού. Η γυναικα ανέφερε ότι η 15χρονη κόρη της διαπομπεύεται με ερωτικό βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς διακρίνεται σε αυτό το ανήλικο κορίτσι σε ερωτικές πράξεις με τον 20χρονο.

Όπως αναφέρει η γυναίκα στην καταγγελία της στο Ζυγός FM, το βίντεο διέρρευσε από τον ίδιο τον 20χρονο εδώ και λίγες εβδομάδες. Η οικογένεια προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος του 20χρονου στην αστυνομία σα τέλη του προηγούμενου μήνα. Ωστόσο η διαδικασία δεν μπορούσε να προχωρήσει γιατί η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού δεν είχε το βίντεο στην κατοχή της.

Το βίντεο τις επόμενες μέρες διέρρευσε σε ακόμη περισσότερους χρήστες με αποτέλεσμα να φτάσει στην μητέρα του κοριτσιού η οποία προχώρησε άμεσα και με αποδεικτικά στοιχεία σε καταγγελία στις αρμόδιες αρχές εναντίον του 20χρονου.

Σημειώνεται ότι η μητέρα, πριν δημοσιοποιήσει το γεγονός, έκανε έκκληση στον 20χρονο να αποσύρει το βίντεο αλλά εισέπραξε, σύμφωνα με αναφορές, απαξιωτική απάντηση από τον ίδιο και ύβρεις για την κόρη της.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη – Κάθειρξη επτά ετών σε 44χρονο που ασελγούσε σε ανήλικη

Το κορίτσι, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας στο trikalavoice.gr, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση σε σημείο που να θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της.

«Εκτός από τις γυναικοκτονίες υπάρχουν και οι δολοφονίες χαρακτήρων. Η δολοφονία χαρακτήρα και δη ενός ανηλίκου κοριτσιού στη τρυφερή και άγουρη ηλικία των 15 ετών από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκε και του «χάρισε» τον εαυτό της με δημόσια διαπόμπευση και άγρια εκμετάλλευση είναι η ίδια ακριβώς αιτία που δημιουργεί μελλοντικά θύματα και εν τοις πράγμασι δολοφονημένα γυναικεία σώματα. Πρέπει όλοι μας να γίνουμε αρωγοί και θεματοφύλακες αξιών, φύλακες και οιονεί γονείς όλων των παιδιών σε παρόμοιες καταστάσεις πριν συμβεί και σε μας και η δυστυχία χτυπήσει και τη δική μας πόρτα. Η δικαιοσύνη θα δείξει τα άμεσα αντανακλαστικά της και θα επιτελέσει το έργο της», σημειώνει ο δικηγόρος της οικογένειας.

in.gr