Τζάστιν Μπίμπερ: Σοκαριστικό βίντεο – Ανακοίνωσε ότι παρέλυσε το μισό του πρόσωπο
7 months, 18 days ago
6

Μία ανάρτηση που ανησύχησε τους φανς του σε όλον τον  κόσμο έκανε την Παρασκευή (10/6) ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Ο 28χρονος τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt, το οποίο προκαλείται από έναν ιό στο νεύρο του προσώπου που οδηγεί σε παράλυση.

Ο ίδιος δεν μπορεί να ανοιγοκλείσει το δεξί του μάτι αλλά ούτε και να κουνήσει τη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

Όπως σημείωσε, αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να αναβάλει τις επόμενες εμφανίσεις του, προκειμένου να κάνει ένα διάλειμμα και να αναρρώσει.

Είπε συγκεκριμένα στο βίντεό του:

«Προφανώς όπως μπορείτε να δείτε με το πρόσωπό μου. Έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και μου προκάλεσε παράλυση. Υπάρχει πλήρης παράλυση σε αυτή την πλευρά το πρόσωπό μου.

Για όσους απογοητεύτηκαν από την ακύρωση των εμφανίσεών μου, είναι προφανές ότι δεν είμαι σε θέση να τις πραγματοποιήσω. Αυτό είναι πολύ σοβαρό, όπως βλέπετε. Μακάρι να μην ήταν έτσι, αλλά προφανώς το σώμα μου μού λέει ότι πρέπει να επιβραδύνω και ελπίζω να καταλάβατε.

Θα χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο για να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω και να επιστρέψω στο 100 τοις εκατό, ώστε να μπορώ να κάνω αυτό που γεννήθηκα για να κάνω».

Η ανάρτησή του