Τζο Μπάιντεν: «Καμία σοβαρή σχέση μέχρι τα 30» – Viral το βίντεο με τις… συμβουλές του σε νεαρή κοπέλα
1 year, 6 months ago
6

Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στις ΗΠΑ βίντεο στο οποίο φαίνεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, να πλησιάζει μια νεαρή κοπέλα μετά το τέλος εκδήλωσης στην Καλιφόρνια και να της δίνει ερωτικές συμβουλές.

Στο βίντεο που κατέγραψε ο δημοσιογράφος Κάλεν Ντ’Αλμέιδα φαίνεται ο Μπάιντεν να πλησιάζει μια νεαρή κοπέλα που ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί του, να βάζει το χέρι του στον ώμο της και να της λέει:

«Άκου μια ένα πολύ σημαντικό πράγμα που έχω πει στις κόρες και τις εγγονές μου: Καμία σοβαρή σχέση μέχρι να φτάσετε τα 30». Αιφνιδιασμένη η κοπέλα από το γεγονός ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ της είχε πει κάτι τέτοιο, απάντησε εμφανώς αμήχανα «οκ, θα το έχω στο νου μου»

Ο δημοσιογράφος που κατέγραψε το βίντεο υποστηρίζει, μάλιστα, ότι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ προσπάθησαν να τον σταματήσουν.

Ο Creepy Joe Biden

Η συμπεριφορά αυτή του Τζο Μπάιντεν δεν είναι πάντως πρωτόγνωρη για τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ καθώς στο παρελθόν έχει καταγραφεί ουκ ολίγες φορές σε παρόμοιες στιγμές με νεαρές γυναίκες με μέσα ενημέρωσης να τον χαρακτηρίζουν «creepy Joe».

Μόλις τον περασμένο Μάρτιο ο Μπάιντεν έδωσε την ακριβώς ίδια συμβουλή για τις σχέσεις σε μαθήτριες δημοτικού ηλικίας 8 ετών στη Φιλαδέλφεια προκαλώντας, τότε, αμήχανα χαμόγελα.

Joe Biden Gives Dating Advice to a 9-Year-Old Girl

Τον Μάιο του 2020 ο Τζο Μπάιντεν είχε δώσει ένα φιλί στα χείλη της εγγονής του κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στην Αϊόβα.

Joe Biden kisses granddaughter on lips during Iowa rally | New York Post

Έναν χρόνο μετά, τον Μάιο του 2021, αμερικανικά μέσα ενημέρωσης είχαν καταγράψει τον Μπαίντεν να κάνει κολακευτικά σχόλια για ένα παιδί μόλις 8 ετών κατά τη διάρκεια ομιλίας σε στρατιωτική βάση στη Βιρτζίνια. «Λατρεύω τα κοκαλάκια στα μαλλιά σου. Δείτε την μοιάζει με 19 χρονών παιδί έτσι που κάθεται σαν μια μικρή κυρία με τα πόδια της σταυρωμένα» είχε ακουστεί να λέει ο Μπάιντεν.

Τον Ιανουάριο του 2015 ο Μπάιντεν, από τη θέση τότε του αντιπροέδρου των ΗΠΑ είχε φιλήσει στο κεφάλι την ανηψιά του Μιτς ΜακΚόνελ ενώ αυτός ορκιζόταν ως επκεφαλής της πλειοψηφίας στη Γερουσία ενώ τον Φεβρουαρίο του 2015 είχε καταγραφεί να ακουμπά με παρεξηγήσιμο τρόπο την σύζυγο του τότε ορκιζόμενου υπουργού Άμυνας, Άστον Κάρτερ με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι ήταν «μια στιγμή ανάμεσα σε καλούς φίλους»