Τζώρτζης Μονογυιός – Μεταχειρισμένη με μόλις 1.000 χλμ. η Ferrari – Από Σέρβο έμπορο
2 years, 2 months ago
6

Ήταν καλός φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού. Συζητούσαν μεταξύ τους το ενδεχόμενο να συνεργαστούν στην εισαγωγή πολυτελών αυτοκινήτων σε υποψήφιους Έλληνες και ξένους αγοραστές.

Πρόκειται για τον Σέρβο έμπορο και ιδιοκτήτης μιας από τις μεγαλύτερες μάντρες με super cars στη Γερμανία, ονόματι Ντανιέλ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, προκειμένου να παράσχει στις αστυνομικές Αρχές πληροφορίες και έγγραφα σχετικά με την παραχώρηση της Ferrari 488 Pista στον άτυχο Μυκονιάτη επιχειρηματία.

Ο Ντανιέλ, ξεκαθαρίζει ότι από μηχανικής άποψης, το αυτοκίνητο δεν αντιμετώπιζε κανένα απολύτως πρόβλημα. «Ήταν σχεδόν καινούριο και είχε διανύσει μόλις 1.000 χλμ. πριν το παραδώσουμε στον Τζώρτζη» εξηγεί χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Σέρβος θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους εμπόρους dream car στη Γερμανία και ο χώρος της έκθεσης που διαθέτει βρίσκεται στη πόλη Uhingen.

Στο πελατολόγιό του βρίσκονται γνωστοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες της Μπουντεσλίγκα.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η ιστοσελίδα Πρώτο Θέμα, από την μάντρα όπου φυλάσσεται το υπερπολυτελές αυτοκίνητο στην Γλυφάδα, η Ferrari έχει κοπεί κυριολεκτικά στα δύο ενώ όλο το αμάξωμα έχει διαλυθεί.